reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam babeczki nie odzywam sie tu za czesto ale podczytuje:-)

Rzucam pomysł
Co byście powiedziały na wątek sprzedam, kupię zamienię? Mam sporo rzeczy po Kacperku które zupełnie mi się w większości nie przydadzą przy Tośku. Minełam się z porami roku i Kacperek był jesienno zimowy a Tosiek będzie wiosenno letni. Chętnie bym się powymieniała albo posprzedawała część rzeczy. Np na wiosnę mam 5 kombinezonów z czego cześć grubych zimowych a nie mam nic z rzeczy letnich... Nie chcę się bawić w allegro z wysyłkami szczególnie że poczta u mnie działa tak jak działa, duża część rzeczy ginie po drodze... a taka wymiana ciuszków to też fajny pretekst do spotkania się na kawie :) Co wy na to?
dobry pomysl z tym watkiem-)masz synka rowno rok starszego od mojego i teraz wlasnie poszukuje dla niego cos na wiosne lato w rozsadnej cenie a na allegro cos ciezko upolowac i ceny niekiedy wysokie wiec daj zdjecia;-)

reklama
witam babeczki nie odzywam sie tu za czesto ale podczytuje:-)

dobry pomysl z tym watkiem-)masz synka rowno rok starszego od mojego i teraz wlasnie poszukuje dla niego cos na wiosne lato w rozsadnej cenie a na allegro cos ciezko upolowac i ceny niekiedy wysokie wiec daj zdjecia;-)
Dokładnie na allegro czasami ich ponosi z tymi cenami!!!

Dokładnie na allegro czasami ich ponosi z tymi cenami!!!

zauwazylam ze duzo przycinaja na kosztach wysylki np za 6ciuszkow paczka ekonomiczna 20zl bez przesady...
Dziewczyny a mozecie polecic jakies fajne lumpki z fajnymi ciuszkami dla maluchow??na placu legionow widzialam nowy pisze ze ciuszki z uk byl ktos kiedys??

zauwazylam ze duzo przycinaja na kosztach wysylki np za 6ciuszkow paczka ekonomiczna 20zl bez przesady...
Dziewczyny a mozecie polecic jakies fajne lumpki z fajnymi ciuszkami dla maluchow??na placu legionow widzialam nowy pisze ze ciuszki z uk byl ktos kiedys??
Ja nie byłam:(
U mnie jest chyba z 6 lumpków ale do nich nie chodze bo ceny wygórowane bo oczywiście to lepsze na wieszakach a tak w ogóle to syf moja babcia ma lepsze szmaty na strychu:)

Ja nie byłam:(
U mnie jest chyba z 6 lumpków ale do nich nie chodze bo ceny wygórowane bo oczywiście to lepsze na wieszakach a tak w ogóle to syf moja babcia ma lepsze szmaty na strychu:)

ja bylam na hubskiej w kola sie chyba nazywa i tam tez masakra myslalam ze cos znajde bo tak zachwalaja na necie ta siec kola a tak same szmaty i ceny jak w sklepie na przecenie...

ja bylam na hubskiej w kola sie chyba nazywa i tam tez masakra myslalam ze cos znajde bo tak zachwalaja na necie ta siec kola a tak same szmaty i ceny jak w sklepie na przecenie...

Dokładnie!!!
Ja kiedyś byłam w Brzegu Dolnym i tam naprawde jeden lumpek extra!!Tylko babka jak widzi, ze czesto przychodzisz to ceny podwyższa;)

Drogie koszty przesyłki, mój mąż nazywa ukrytymi kosztami/ceną i ludzie się na to łapią....
Co do lumpków, podobno jest jakiś fajny na grunwaldzkim, ale nie wiem dokładnie gdzie.........

No właśnie też kiedyś słyszałam o tym na grunwaldzie, fajne bodziaki dostałam w lumpku na osiedlu ale to jakoś mi sie trafiło, a raczej mojej mamie :-) Fajny był koło dworca, ale teraz go przenieśli, i wiem ze gdzieś blisko mnie jest taki sklepik z używanymi ubrankami, wszystko porozwieszane na wieszakach, ale jeszcze nie odwiedziłam tego sklepu od środka :-) okolice jedności narodowej.

reklama
Jeden na Braniborskiej przy Askocie i na Nowym Dworze niedaleko hali strzegomskiej.

Co do ciuszków po Kacprze to w tym czasie nosił rozmiar 74/80 i na razie czekam jaki wielkolud tym razem mi się urodzi żebym wiedziała co mi się nie przyda. Na razie mam zimowe rzeczy na rozmiar 62. A sama chętnie bym kupiła coś w tym rozmiarze na lato. Muszę się przelecieć po lumpkach tylko na razie uziemiona jestem.

Do góry