reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dziewczyny ważna sprawa. pytanie do tych co leżały w szpitalu z dziećmi. Co trzeba zabrać ze sobą, dla siebie i dziecka? Jutro do matki polki jedziemy z małym mamy skierowanie. I pewnie zostaniemy. Martwię siębardzo o mojego maluszka :(
mam nadzieje że wszystko będzie w porządku i że jak zrobią najważniejsze badania to szybko puszczą was do domu. Trzymam kciuki za Wojtusia a Tobie życzę dużo siły:-)

reklama
sarisa gdzie Ty sie podziewalas?

monimoni tam idento . w restauracji jaszczurki na scianach , po ulicach flamingi chodzą a pod prysznicami przy plazach i basenach kraby:-)

Kochana ja codziennie jestem na BB, ale jakoś nie mogłam nic napisać ehhh tak jak pisałam dołek jakiś, ale hmm może bardziej brak humoru, bo w sumie cały czas zieje i niewiem o co kaman. Jakas dziwna huśtwaka ehhh

ja pierdziu.... ten mój facet jest extra. Wlasnie ubralam sie i malego wyszykowalam , szukam kluczyków od auta ... i co? i chlop mi je wziął :-( ... a pojechal swoim. Dobrze ,ze gdzies mam zapasowe :-) ehhhh faceci.

Kochana ja codziennie jestem na BB, ale jakoś nie mogłam nic napisać ehhh tak jak pisałam dołek jakiś, ale hmm może bardziej brak humoru, bo w sumie cały czas zieje i niewiem o co kaman. Jakas dziwna huśtwaka ehhh
witaj w klubie dołkowców z kiepskim humorem;-)Może tak jak wspominała Ida utworzymy nowy wątek dołujących się bo z moich "obserwacji" wynika że tych z "dołkami"przybywa:szok:
A tak poza tym ktoś wie co u Ulisi bo chyba dawno jej tu nie było?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny koniec z dołkami. Zakopac je i to juz!!!!!!!!!!!!! jestescie piekne , mlode i macie przecudowne , zdrowe dzieci.

no tak , ale jak pisalam sama niewiem co mi jest ehhhh. Ale juz po kilku minutach na BB humor mam wspaniały. A juz wiem czemu mam taki humor od kilku dni , bo ponieważ jak pisałam kurde znalazłam mega fajną chate i nas ktoś wyprzedził ehhhhhhhhh, a humor od wczoraj taki do d ... - dzis mamy szczepinie

Do góry