pszczylaszczka
Fanka BB :)
Smakowite wątki..Ja mam zmęczenie materiału i to nie fizyczne tylko tą monotonią !!! Wiosny!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alicja - bardzo ładnie napisane icałkiem się z tobą zgadzam.od tego są mamy, żeby przytulac, zwłaszcza takie małe szkraby. na wychowaie przyjdzie jeszcze czas.Iduś ja też się łamię jak mała płacze. Nie potrafię jej zostawić płaczącej dłużej niż pół minuty. mam poczucie że powinnam być przy niej , przytulać ją bo jestem jej mamą i powinnam zrobić wszystko żeby nie cierpiała :-( przecież to tylko mały dzidziuś który ma prawo czuć się samotny/zniecierpliwiony/senny a ja jestem po to by mu pomóc..ehh...
własnie moje dziecię sobie dupencję na przewijaku wietrzyło i na moje słowa "no już dosyć Ala czas ubierać pieluszkę" tak siknęła, że pół ściany mam zalane. No to teraz nie ma, że boli, biorę się za czyszczenie...
14 odcinek na 1. SerialeOnline.pl - Polskie Seriale Darmowe Filmy Online TV . tam zawsze jest po angielsku w poniedziałek po niedzielnej amerykańskiej premierze, a z napisami jak ktos woli to zwykle koło wtorku, środy.kahaa a na czym i który odcinek "gotowych na wszystko ogladałas"?
:-)
dziewczyny koniec z dołkami. Zakopac je i to juz!!!!!!!!!!!!! jestescie piekne , mlode i macie przecudowne , zdrowe dzieci.
ALICJA a nie ma opcji zeby on wyjechal i ciebie sciagnal potem z dzieckiem?? kurde dupiata ta sytuacja i nielatwa ale ja nie zmusilabym sie mieszkac gdzies gdzie za chiny nie chce. bo tez jak wyjedzie ci na rok to masakra... a moze sprobujcie wyjechac wlasnei we dwoje i z dzidzia.