Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki żebyście jak najszybciej wrócili do domkudziewczyny ważna sprawa. pytanie do tych co leżały w szpitalu z dziećmi. Co trzeba zabrać ze sobą, dla siebie i dziecka? Jutro do matki polki jedziemy z małym mamy skierowanie. I pewnie zostaniemy. Martwię siębardzo o mojego maluszka![]()
Popieram ja też już czekam na nią z utęsknieniemSmakowite wątki..Ja mam zmęczenie materiału i to nie fizyczne tylko tą monotonią !!! Wiosny!!!
hahaha skąd ja to znam, albo jak tylko uśpię siostrzenicę to Filip się budzi, albo jak tylko zaczynam czytać i zabieram się za odpisywanie to on się budziEDIT: mój to ma wyczucie - zdążyłam kliknąc zapisz i się obudzil
Fajnie że udało się wszystko pozałatwiać, teraz tylko patrzeć w niebo żeby była pogodaA ja wreszcie załatwiłam chrzest. 3 kwietnia. Mam nadzieję, że będzie piękna pogoda i ciepło![]()
doris i ... zapomniałam, komu jeszcze kluczyki dziś zwiały;( - podobno najlepszym miejscem na zapasowe jest zamrażarkafacetowi do głowy nie przyjdzie tam zajrzeć, a my za często zaglądamy żeby zapomnieć
))

musiałam sobie trochę humor poprawić bo mnie od rana męczyło..

? Pisze autorskie na przedstawienia dzieciów z mojej szkoły...
idę się prysznicować i wracam do Was