anaconda27
styczniówka2006
Karlita jakbyś mojej śpiewów posłuchała w domu to chociaż dużo starsza od Gabrysi to też nie umie się w ciszy bawić 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a do mnie kiedy przyjdziecie?
Wczoraj jak byłyśmy na tym szczepieniu to przed nami była mama z bliźniaczkami takimi miesięcznymi i te maluszki strasznie płakały a Maja do mnie ze ona też by chciała takiego maluszkaa jeszcze nie tak dawno nie chciała nawet słyszeć o rodzeństwie
![]()
I jeszcze pisałam że moje ciemieniuchy nie miały. To Justysia ma od wczoraj i rozprzestrzenia się w ekspresowym tempie. No ale smarujemy głowę oliwką i będzie dobrze
![]()
Emilko jejkumam nadzieję że Natalce to przejdzie. A z ciemieniuchą to ja walcze już trzeci miesiąc
![]()
Karolcia ma Amoksiklav,a Gosia KlabionWitam popołudniowo
anet15 współczuję zapalenia oskrzeli. A jaki macie antybiotyk? Zdrówka dla dziewczynek.
a ja polecam na ciemieniuche Emulsje SebodermEmilko jejkumam nadzieję że Natalce to przejdzie. A z ciemieniuchą to ja walcze już trzeci miesiąc
![]()