F
fogia
Gość
hej dziewczynki
Antosiowe bioderka są ok. A co do stópki to mam rozmasowywać i w maju kolejna wizyta, a wtedy zobaczymy co dalej.
Za to dziś zaliczyliśmy z Antonio wizytę u pediatry bo coś mi pokichiwał i kasłał. Niby wydaje się, że wszystko jest ok, mam mu robić inhalacje z soli fizjologicznej, dać calcium i obserwować. Jeżeli będzie się coś działo to nasza doktorka ma jutro dyżur w szpitalu więc mamy przyjechać. A ja będzie bez zmian to w poniedziałek do kontroli.
Antosiowe bioderka są ok. A co do stópki to mam rozmasowywać i w maju kolejna wizyta, a wtedy zobaczymy co dalej.
Za to dziś zaliczyliśmy z Antonio wizytę u pediatry bo coś mi pokichiwał i kasłał. Niby wydaje się, że wszystko jest ok, mam mu robić inhalacje z soli fizjologicznej, dać calcium i obserwować. Jeżeli będzie się coś działo to nasza doktorka ma jutro dyżur w szpitalu więc mamy przyjechać. A ja będzie bez zmian to w poniedziałek do kontroli.
dlatego o tym napisałam bo Ty wstałaś błyskawicznie
nam połozna mowiła ze jak nie będziemy leżeć plackiem to wlaśnie migreny murowane i ze moga nas dopaść już po wyjściu ze szpitala
mozesz brac Ibuprom (nam dawali jeszcze w szpitalu) APAP albo czysty paracetamol spróbuj :-)
Fogia współczuję bólu głowy... ja też niestety z tych co głowy je męczą więc wiem o czym piszesz... :-( i do tej pory też tylko apapem się ratowałam, dopiero niedawno lekarz mi powiedział że jak mnie tak naprawdę mocno boli to żebym dała spokój z apapami tylko od razu pyralginę brała... ale moja Nela była już duża... nie wiem czy przy takim maluszku pyralginę można... najlepiej zapytaj lekarza...
dzięki dziewczyny za wszystkie rady. W przyszłym tygodniu mam wizytę u ginia. to jeszcze go wypytam o te bóle.fogia mnie tez bole głowy maczyły, ale brałam Ibalgin (takie różowe tabletki) pomagały w ciagu 15 minut, w szpitalu mi połozna powiedziała że mozna je brać odczas karmienia ale nie cześciej niz co 8 godzin![]()