reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinuś - widzę, że przygotowania na porodówke ida "pełna parą".

Bosa - ja to Cie nie zainspiruję, bo na tej obczyźnie, to za mną "chodzą" tradycyjne dania.

Ja w następny piątek wybieram się na dopieszczanie - manicure i pedicure:), ale musze Wam powiedzieć, że w życiu nie miałam tak słabych paznokci jak teraz, normalnie, każdy się rozdwaja i łamie, noszę juz tak krótkie, ze bardziej nie da się ich obciąć. O skórze na twarzy nie wspomnę, tak sucha, aż się łuszczy i tez nie wiele na to pomaga:-(

reklama
Katjusza- udanego wypadu na miasto:) Ja też bym tak gdzieś poszła ale kompletnie nie mam dzisiaj na nic ochoty;p
Asco- Ja na początku ciąży miałam mocno słabe paznokcie:p Bo rozdwajały się i łamały straszliwie a teraz rosną jak na drożdżach i są bardzo mocne:)

justysia- to juz palma na łeb odbija haaaaa musze cos ze soba zrobic wiec sie głaszcze hiihihi

Bosa- juz mi nie zalezy niechce wychodzic to nie łaski bez:-D:-D

Katjusza- w takim razie udanego wypadu:tak::tak:

Asco - eeeee tam na porodówke juz nie tak dla siebie zeby lepiej sie poczuc:tak::tak:

moze se jeszcze jakies foty stzrel w całości pod warunkiem ze wejde w kiecke;-)

melduje sie :)

sprobuje was nadrobic,no ale nie wiem ile tam naskrobalyscie przez caly dzien ;-)

My bylismy na takim spotkaniu rodzicow z dziecmi, B. sie wyszalal, potem na frytkac i na malym pokazie Barney'a.
I padam ;-) tzn. ja czuje sie dobrze,za to moje krocze nie najlepiej :-D jakby mnie ktos minimum 50 razy porzadnie z glowki strzelil--hmm... ciekawe kto :-D
Chlopakow zostawilam na placu zabaw a sama moge teraz chwile odpoczac :)
i poczytac co tam u was i czy ktoras sie przypadkiem nie rozpakowala :p

Bosa, jutro z głodu nie padniesz - już gotowe - szykuj smalczyk i ogóry kiszone;-).
U mnie na obiad kalafiorowa a na drugie paluszki rybne i fryty z piekarnika - jeszcze ino bym lodami jagodowymi dopchała:dry::dry::laugh2::rofl2:.

Widzę że uroda na tapecie - dziś zrobiłam porządek z łapkami, w poniedziałek kumpela ma mi farbę na odrosty położyć, wtorek kosmetyczka a w środę do ginka:tak:. A mi w ciąży zawsze włosy się wzmacniają i grubsze są:tak::-).

Hehe ja widzę że teraz wszystkie na frytki ochota dopadła:p Ja wczoraj też z siostrą robiłyśmy:p I to z 5 porcji bo wszyscy ochoty nabrali:p Ale takie swojskie z ziemniaczków domowych a nie kupcze z torebki:p I dzisiaj znowu mam na nie smak tak jak czytam co szykowałyście dzisiaj:p

Wrabalam cale opakowanie Oreo :eek: Ale sie pase na tej koncowce ciazy

Jutro mam zamiar zrobic rosolek i makaron domowy.

Mam nadzieje, ze HArsh pojechala do tego szpitala.

Lustra jednak nie pomyte. Jakos dzien mi uciekl. Jakis film ogladnelismy, malo ciekawy zreszta.

A na kolacje to moze jednak zrobie te gofry. Albo platki zaleje mlekiem...

Ale mam jakies kosciste dziecko. Ciagle mi kolanami jezdzi po brzuchu. Pochwale sie, ze pepek mi nie wylazl i nie wylezie mam nadzieje juz :-)

reklama
Do góry