reklama
Kahaaa to może sama zacznij im szukać mieszkania
Mamaagusi najważniejsze, że siostra ma już zabieg za sobą i z córeczką wszystko ok. Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie. Jak będziesz coś więcej wiedziała to daj znać (ile mała mierzy i waży)?
A moja Laura dzisiaj postanowiła wypuszczać kupki z pieluszek. Już 2x ją przebierałam, bo body ubrudzone i 1 śpiochy też. Rano to w sumie moja wina, bo najpierw postanowiłam ją nakarmić, a potem zmienić pieluchę po całej nocy. Może to przez boczek, który zjadłam na kolację i na śniadanie.
Mamaagusi najważniejsze, że siostra ma już zabieg za sobą i z córeczką wszystko ok. Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie. Jak będziesz coś więcej wiedziała to daj znać (ile mała mierzy i waży)?
A moja Laura dzisiaj postanowiła wypuszczać kupki z pieluszek. Już 2x ją przebierałam, bo body ubrudzone i 1 śpiochy też. Rano to w sumie moja wina, bo najpierw postanowiłam ją nakarmić, a potem zmienić pieluchę po całej nocy. Może to przez boczek, który zjadłam na kolację i na śniadanie.
dorisday2512
Fanka BB :)
... nadrobilam Was ...
ale jakos tez mi się dziwnie zrobilo jezeli chodzi o te jakies konspiracje . Niedlugo tych grup zamknietych będzie więcej niż naszych wątków tutaj. W kazdym razie ja nalezę do jednej i na pewno nie do tej , w której wczoraj toczyla się dyskusja.
no nic napiszę co chcialam i zmykam
sugar fajnie Cie widziec :-)
rzutka gratki pieknej piątki na suwaczku
ida moje zdrówko ok, piers wreszcie nie boli i obeszlo sie bez antybiotyku
roxi sliczny awatarek :-)
tomas ZDROWIA dla Zuzi !!!!
hmmn co tam jeszcze chcialam ... (skleroza jak nic)
ale jakos tez mi się dziwnie zrobilo jezeli chodzi o te jakies konspiracje . Niedlugo tych grup zamknietych będzie więcej niż naszych wątków tutaj. W kazdym razie ja nalezę do jednej i na pewno nie do tej , w której wczoraj toczyla się dyskusja.
no nic napiszę co chcialam i zmykam
sugar fajnie Cie widziec :-)
rzutka gratki pieknej piątki na suwaczku
ida moje zdrówko ok, piers wreszcie nie boli i obeszlo sie bez antybiotyku
roxi sliczny awatarek :-)
tomas ZDROWIA dla Zuzi !!!!
hmmn co tam jeszcze chcialam ... (skleroza jak nic)
emiliab
Papla, więcej free gifta nie dostaniesz ;-)
.
Żebym jeszcze wiedziała co z tym giftem zrobić... Jakoś nie ogarniam tego city ville

mamaagusi nie uciekaj... Moich postów też często nikt nie czyta(zwłaszcza tu, na głównym:-(). Zdrówka dla siostry i niuni
tomas dużo zdrowia dla Zuzi
doris dobrze,że obyło się bez antybiotyku
I znowu zapomniałam,co chciałam napisać....
Spadam,bo Frankowi już się nudzi przy kompie:-)
natolin
Rzutka dzięki!!! powiem Ci tak (wiem, że robię się nudna, ale muszę to z siebie wylewać, bo inaczej chyba nigdy mi nie przejdzie): jesteś na pewno w lepszej sytuacji materialnej niż ja, więc pewnie łatwiej było Ci podjąć tę decyzję, ja od dziecka PANICZNIE bałam się porodu i cały czas mi się wydawało, że też sobie wszystko opłacę. ale potem wszystko się potoczyło inaczej i bardzo tego żałuję. jeśli kiedykolwiek zdecyduję się na kolejne dziecko to najpierw wybiorę lekarza, który będzie skory do robienia CC i będzie ordynatorem szpitala, a później zapłacę za jego obecność przy porodzie.
doris fajnie, że jesteś i to zdrowa
mamaagusi daj znać jak będziesz wiedziała jak siostra.
i znowu zobaczcie jaka to złośliwość losu, jak ja MARZYŁAM o cc to oczywiście jej nie miałam, a jak ktoś nie chce... a Twojej siostrze to ja szczerze zazdroszczę, że przy następnym porodzie będzie miała pewne cc, gdybym ja tak miała to bym już odliczała dni do bezpiecznego czasu po cc...
doris fajnie, że jesteś i to zdrowa
mamaagusi daj znać jak będziesz wiedziała jak siostra.
i znowu zobaczcie jaka to złośliwość losu, jak ja MARZYŁAM o cc to oczywiście jej nie miałam, a jak ktoś nie chce... a Twojej siostrze to ja szczerze zazdroszczę, że przy następnym porodzie będzie miała pewne cc, gdybym ja tak miała to bym już odliczała dni do bezpiecznego czasu po cc...
Natus nie obrazamy sie o ten teamt porodu ja sie ciesze bo widze ziolone swiatelko
napisalas cos o kolejnym dzidziusiu
, a jak pamietam wczesniej twoje rozwazania, to drugiego dzidziusia nie bedzie. Czyli jednak wyrzucenie ze siebie tych okropnych doswiadczen pomaga- super
Doris kochana tez sie ciesze, ze cycus zdrowy, a ja niedobra zapomnialam zapytac.
Emis,Makuc,Mamagusi czasem tak jest, ze ktos na posty nie odpisuje, ale to nie znaczy, ze nikt ich nie czyta (ale wymyslilyscie ehhh- ja mysle, ze moje sa po prostu czasem nudne posty pisze i dlatego nikt nie odpisuje,ale dalej tu jestem, bo sie uzalezniłam od BB hehe)
Doris kochana tez sie ciesze, ze cycus zdrowy, a ja niedobra zapomnialam zapytac.
Emis,Makuc,Mamagusi czasem tak jest, ze ktos na posty nie odpisuje, ale to nie znaczy, ze nikt ich nie czyta (ale wymyslilyscie ehhh- ja mysle, ze moje sa po prostu czasem nudne posty pisze i dlatego nikt nie odpisuje,ale dalej tu jestem, bo sie uzalezniłam od BB hehe)
Ostatnia edycja:
reklama
R
rysia85
Gość
Natolin ja też od zawsze bałam się porodu więc nie jesteś sama...naprawdę warto trafić na fajnego lekarza który liczy się z Twoim strachem,obawami i jest skłonny do różnych udogodnień;-):-)Ja trochę po znajomości miałam cesarkę na życzenie bo też bałam się SN dlatego naprawdę współczuje że musiałaś przeżyć taką traumę w tak ważnym dniu jakim są narodziny dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora: