elona udzielalam sie malo ostatnio bo mialam straszne zmartwienie odnosnie tych kup Wojtka problem był powazny, lezelismy w szpitalu, poki co dieta chyba pomaga, bo po tych przecierach dzisiaj znow mamy kupke moze tak co dwa dni bedzie robil, wazne ze sam, jedyne co jak mu pomagam to gimnastykuje nozki w trakcie i ladnie idzie. wybaczcie, ze nie odpisywalam na rozne posty, watki itp ale wszytkie was podczytywalam i trzymalam kciuki za wazne decyzje
elizabeth, miniu, za ciaze
dobranocki, za spokoj ducha
malej mi za powrot
sugar ;-) i za wiele innych spraw i dziewczyn. do tego moj ksiaze w nocy zaczal budzic sie co pol h ja jestem jzu na wykonczeniu, a na flache nie wolno mi go przesatawiac, takie zalecenie lekarza, kupy musza sie dlugo normowac i praca jelit, zanim zaczne znow ekseprymenty, zrestza poradzili mi wogole zostac na piersi, a ja ledwo zywa..... co do wagi
efy to i ja lecew dol bo u nas 46 kg, kosciotrup :| wiec chetnie bym popisala z wami, ale jak tylko maly zasypia to ja znim. on co prawda ma w dzien drzemki 15 minut co mnie dobija, ale jak dostawie do cyca to z pol h jeszcze czasem polezy przy mnie na polspiocha. noce za to tragiczne, wiec szalenie zadroszcze mamom ktore maja nawet i 4 pobudki w nocy bo my znacznie wiecej. podrawiam cieplo was wszystkie, my po szczepieniu dzisiaj z rana. Wojtek ma:
75 cm i 8700

jestem dumna z mojego klocka. a przedwszystkim poki co zyje tym pelna nadziei, ze kupki zacznie robic.
tomas... moze napisz do mnie na priv, albo tutaj jak wolisz dokladnie jak karmicie dzidzie, czym co juz stosowaliscie na zaparcia. postaram sie pomoc, bo ja to juz przerobilam z malym przez 3 miesiace wszystko chyba.
sciskam mocno
wszystkie ciocie bb
i szczegolne usciski i ucalowania dla
smoniq, ktora rozlozyla mnie na lopatki i jestem pelna podziwu dla jej niezwyklej sily.