reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin, Twój mógłby w ogóle nie mieć drzemek (patrz: czasu relaksu dla mamy) bo i tak jest jak aniołek :-)
w sumie prawda :-) ale sen i jemu by się przydał.
sugar ja też się cieszę, że jesteś, chociaż sama od nas uciekłaś!!! ;-)
Iduś witaj :-* ladygab to już wieki tu nie było :-(

reklama
Ida z tego co mi mówiła Sugar to zdradzała nas z facebookiem :)
Dobranocka mam nadzieję że coś wypoluję fajnego dla siebie i małego :) I dziękuje Wam wszystkim za kciuki za egzamin,jak poznam tylko wyniki to się podzielę :)

wczoraj z kilkoma dziewczynami siedziałyśmy na zamkniętej galerii naszej, wstawiając zdj a potem kombinując jak wstawić film bo Dziulka Leane szalejącą chce pokazać. i cała dyskusja tam toczyła się właśnie na ten temat. CZY CHODZI O JESZCZE COŚ "INSZEGO"????????????????????????????????????

No pewnie o to. Ja sama czekam na ten filmik jak nie wiem co :-)

Oj tak,potwierdzam,sugar ma "kochanka" facebooka;-)
Mała_mi oj ja i tak wiem,że zdałaś co najmniej na czwórkę z plusem:-)
Ida niech ci dziewczyny wytłumaczą o co kaman:crazy:
Wracam do czynności bardziej przyziemnych,bo Jakub już krzyczy:"mogę na kompa?":-)

A no i mąż mi obiecał że w przyszłym tygodniu będę mogła iść pochodzić po ciuchach, bo dawno nie byłam i mam ochotę na jakieś nowe zdobycze :)
oj zazdroszczę, zazdroszczę:) ja już taką wyprawe jakiś czas temu miałam obiecaną a do tej pory nie została uskuteczniona. Mam nadzieję, że uda Ci się coś fajnego znaleźć.
Ja jeszcze trochę i się obrażę bo mam wrażenie, że moje posty są ignorowane :( (noo poza małymi wyjątkami) :confused2: i też BB z FB zacznę zdradzać. Aaa co :sorry:
poza tym o co kaman z tą "wątkową" awanturą? się porobiło :p weee czas na luz wrzucić i tyle :D

Hej.
Pewnie już o mnie zapomniałyście :)
Ostatnio pisałam o problemach z naszym słońcem i niestety nic się nie wyjaśniło. Wróciliśmy ze szpitala, gdzie miała transfuzje krwi na anemię, żeby jeszcze bardziej nie pogarszać kłopotów z brzuszkiem. Służba zdrowia jest badziewna. Tak małą pokłuli, że ma siniaczki na nóżkach i rączkach, bo jest wg nich nieżylasta ;/
Nadal te same problemy z bolącym brzuszkiem i kłopotami z wypróżnieniem. Czasami stęka cały dzień ;( Biedulka.
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Teraz nie zdążę Was już nadrobić.
Pozdrawiam i Zuzka przesyła buziaki śliniaki :*

Tomas, ściskam :-*
I współczuję przeżyć... Mam nadzieję, że się wszystko wreszcie unormuje choćby samo z siebie....

Iduś kochana tylko nie pomyśl, że ignoruję Twoje pytanie...
tomas zdrówka dla Zuzki.
a ja mam pytanie do Rzutki (pewnie zaraz padnie ze śmiechu przez nie ;-) że taki szpieg jestem ;-) ) - w którym szpitalu rodziłaś, bo nie pamiętam? a wiesz, że mam świra na punkcie tematu porodu ;-)

W Św. Zofii. I muszę Ci powiedzieć, że mój szpitalny pokój był bardzo podobny do tego, który ktoś tu już wstawiał co pisałaś, że nie wygląda jak szpital ;-)

reklama
witam poludniowo znad talerza kanapek i saltki z majonezem...

prostuje raz i konkretnie o jaka grupe chodzi...

w grupie tej jestem zanim trafilam kiedykolwiek na glowny, tam jest Makuc, Frogg, Mona,Madziks20, Guzik,i kilka innych -jakos tak wyszlo ze zadna z nas na poczatku ciazy nie pisala na glownym. Madziks uprywatnila te grupe bo tak lepiej, nie sluzy ona do obsmarowywania po ciuchu dziewczyn z glonwego tylko wczoraj dyskutowalismy wieczorem o jednym problemie- pisalam na priv do aniawy i natolin o co kaman, po to zeby podczytujace nas osoby z innych watkow i forum a nie udzielajace sie tutaj wcale nie robily nam burdlu w naszym porzadeczku.https://www.babyboom.pl/forum/group...apraszam-wszystkie-przyszle-mamy-page732.html - to jest ta grupa, zarzadza nia Madziks i zaufajcie ze nie obgadujemy tam nikogo z glownego od nas. jak zaczelam raczkowac na forum to wlasnei od tamtego watku bo ...jakos nie umialam sie wgryzc tu na glowny:))

Do góry