Ogólnie wygląda na zdrowego chociaż żółtaczka jeszcze trzyma. No i co najlepsze waży 5150, czyli przez 4 tygodnie przytył 1100 całkiem nieźle jak na dzidziola karmionego tylko piersią.![]()
nooooo Antoś brawo piękna waga :-)
my jutro mamy wizytę jestem ciekawa ile Norb waży ;-)
Dodam jeszcze, że od dziś zaczęliśmy chustowanie. Wynalazek pierwsza klasa!![]()
prawda ?? ja obiady gotuje w chuście ... dzięki niej udaje mi się ogarniać dom ;-)
Witam
Dzisiaj mamy nie ciekawy dzień, mały od godziny 4 daje mi popalić. Ciągle marudzi i płacze, nie wiem o co mu chodzi. Bierze antybiotyk 4 dzień i poprawy nie ma, wczoraj myślałam że jest trochę lepiej bo nie było glutków ale dzisiaj na nowo są
i pupkę ma strasznie odparzoną bo ciągle kupy robi.
to moze zadzwoń do lekarza ?? bo po 4 dniach antybiotyku powinno być lepiej
mowisz ??Karlita dałaś radę z jednym dasz radę z dwójką, oby tylko ciepło się szybko zrobiło[/B]
ja ne powiem kto ostatnio marudził że by sobie nie poradził z dwójką ... ;-)
wiecie co właśnie sie poryczałam ...
koleżanki synek wylądował w piątek w szpitalu ma 3 TYGODNIE
okazało się ze ma powiększona nerkę i cały układ moczowy do tego doszedł jakiś ropień a wszystko przez jakąś piekielną bakterię ...
mam takie ciarki że szok!! Maly jest na antybiotykach na szczęscie temperatura ktora przekraczala 39stopni spadła
nie potrafię sobie wyobrazić co Kasia teraz przezywa ... proszę trzymacie kciuki
nie nawidzę takich sytuacji ... kiego diabła takie cholerstwa atakują takie bezbronne maleństwa ...