reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita przynajmniej Ty mnie rozumiesz...my też wysypujemy okruszki przed blokiem tam zawsze jest mnóstwo ptaszków...ale na balkonie nigdy...

Karlita gratulacje 1500 posta!!!!

o widzisz przegapiłabym ;-) takie święto ;-)
to co po ciasteczku

0505p120-ice-cream-cakes-l.jpg

i drinku

drinks.jpg

dla tych bezprocentowych

bigstockphoto_Fresh_Fruit_Juice_2931702-450x300.jpgorange-juice.jpgcreamy-hot-chocolate_413.jpgDistinguido%20Hot%20Toddy.jpg

Madzia mnie mama nauczyła Ptaki tak ale z dala od domu zwłaszcza jak sa dzieci dlaczego ?? bo ptaki roznoszą wiele chorób przez "kleksy" miedzy innymi toksoplazmozę!!

aaa co do samochodu to dzisiaj gość wycofał w naszą Lagune .... cale nadkole do roboty

Talia dobrze że klucze się znalazły ;-)
przyjdzie wiosna to i pojawią się nowe znajomosci na placach zabaw :-) głowa do góry :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka i Maltanka bardzo dobrze ze jesteście po udanym spotkaniu!
Mandziula jestś już na finiszu swojej pracy więc gratuluję!

Moje przejscia dziś i odwiedziny u koleżanki chyba zakończą się chorobą Gabrysi bo mały tej mojeje koleżanki właśnie dostał rumienia. Nosz niech to ....

o widzisz przegapiłabym ;-) takie święto ;-)
to co po ciasteczku

Zobacz załącznik 330360

i drinku

Zobacz załącznik 330361

dla tych bezprocentowych

Zobacz załącznik 330362Zobacz załącznik 330363Zobacz załącznik 330364Zobacz załącznik 330365

Madzia mnie mama nauczyła Ptaki tak ale z dala od domu zwłaszcza jak sa dzieci dlaczego ?? bo ptaki roznoszą wiele chorób przez "kleksy" miedzy innymi toksoplazmozę!!

aaa co do samochodu to dzisiaj gość wycofał w naszą Lagune .... cale nadkole do roboty

Mniam mniam ale pyszności serwujesz....

Mnie uczyli podobnie...:tak::tak::tak:

Uuuuuu niedobrze, tez nie miał w co cofać:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:oby szybko autko naprawili...

Moje przejscia dziś i odwiedziny u koleżanki chyba zakończą się chorobą Gabrysi bo mały tej mojeje koleżanki właśnie dostał rumienia. Nosz niech to ....

Talia dobrze że klucze znalazły się.....trzymam kciuki żeby Gabi nic nie złapała....
a co to jest ten rumień???:eek:

Anaconda jak autko??mężowy naprawił???

A ja wlasnie wrocilam z rady, coś dzisiaj bardzo krotko było ;-) na całe szczęscie ;-) same konkrety i dowidzenia, hehehe....
Maks oglada Swinke Pepe-siedzi grzecznie i cieszy oczka- ta bajeczka niesamowicie dziala na dzieciaczki:-)
talia to mialas przygode z kluczami, cale szczescie ze sie znalazly :-)
karlita kurcze, wspolczuje "awarii" autka, oby sprawnie je zrobili.

karlita dzieki za przepis na pulpety
wszystkim smakuja, nawet Asia jak wróciła z przedszkola dwa wciagneła a teraz na kolacje półtora z ziemniakami
małzowi tez smakuje
a mi sie smak zmienil nie nawidzilam szpinaku, a dzis musialam sie powstrzymac zeba z patelni wszystkiego nie zjesc (ciekawe jak bedzie juz po ciązy);-)
pamietam kiedys z siostra bylismy na diecie serwowala kilka razy szpinak, dopóki nie zaczelo mi zgrzytac miedzy zebami, nie lubilam go bee

takze wielkie dzieki za odkrycie nowych smaków bede go teraz robic czesciej:-D

Witam wieczorowo
anet15, justynka dużo zdrówka podsyłam Waszym dzieciaczkom:tak: A dla Was sił i wytrwałości w ich chorowaniu.
maltanka madzienka super że spotkanko udane!
mandziula trzymam kciuki żeby ta zmiana przed nazwiskiem nastąpiła jak najszybciej.
anaconda27 super zakupy. A Leklerka też jakoś średnio lubię...
madziara walczcie i nie dajcie się wirusom!
sunday_ fajnie że mały się wybawił z dziadkami:tak:
Emilia1983 trzymam kciuki za wyniki, oby to była pomyłka...
karlita oby maluszek koleżanki szybko zareagował na antybiotyk i jak najszybciej wrócił do siebie. Trzymam kciuki....A nadkola współczuję, jakoś dziwny sąsiad jak na "wyczucie" cofa....
talia Trzymam kciuki żeby Gabi nic nie było. Bo choroba nie ciekawie się prezentuje...
Ja od wczoraj pomagam koleżance ze szkolenia przygotować się do poprawki z ECDL, wczoraj cały dzień, dzisiaj do 16. Potem byłam w Biedronce na zakupach, pranie,gotowanie i tak zleciało. Zaraz idę kąpać Kubulca-mógłby pójść spać....
Miłego wieczorka.:-)

reklama
my już po baseniku, Kola smacznie śpi, ja się papierami oblozyłam, ale co nałóg to nałóg:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

talia dobrze, że klucze się znalazły i oby Gabi się tym rumieniem nie zaraziła:no::no::no:

karlitaoby autko szybko naprawili:tak::tak: a pysznościami kusisz, że hej:tak::tak:

justyna i jak Michałek????

maltanka, madzienka super że spotkanko wam sie udało ize dzieciaki się wybawiły:tak::tak: ja się musze z Mikołajem do kolezanki wybrać, ma córeczkę co prawda troche młodszą ale pewnie by się już sobą zajęli:tak::tak:

a ja dziś na basenie poczułam że z moją kondycja cięzko, ledwie dałam radę łazić po tej wodzie tym bardzej że jak Kola zobaczył piłeczki to tak isę zaczał wyrywać że masakra, no więć łaziliśmy po tym basenie i się drze że chce do piłek a ja już ledo co dawałam radę a pisku narobił że hej:-D:-D:-D no ale przynajmniej mu sie podoba:tak::tak::tak:

Do góry