reklama
uspali mi kotka;(;(
masakra jak mi się płakać chciało.
musiałam się powstrzymać od płaczu i myślenia o tym bo zaraz skurcze sie pojawiły.
był już chory i męczyłby się bardzo. nie miał już szans;(
p.s. ja też tak miałam, teraz niby spokojniejsza jestem ale czuję że coś zaczyna mnie niepokoić i chciałabym już małą Weronisię mieć przy sobie.

a jak robią ten wymaz to tak szczypie i trochę boli? tzn. takie nieprzyjemne?
bo robiła mi wymaz jakiś ale nie pamiętam z czego i bolało trochę, tzn szczypało i nieprzyjemne takie . beeeee
musiałam się powstrzymać od płaczu i myślenia o tym bo zaraz skurcze sie pojawiły.
asiunia ja też miałam już ostatnie usg. przestań się dołować!! i to nie jest prośba tylko rozkaz!!tak czytam o tym waszym usg i tych przeplywach i zczynam sie denerwowac ze ja juz zadnego miec nie bede... Do tego polskiego gina jechac nie moge bo nie mam siana. Pozatym staram sie nie dopuszczac mysli ze cos moze byc nie tak...
p.s. ja też tak miałam, teraz niby spokojniejsza jestem ale czuję że coś zaczyna mnie niepokoić i chciałabym już małą Weronisię mieć przy sobie.
to tak jak u mnie i aenye. heh mam nadzieję że nam wyjdziecoraz bardziej do mnie dociera, że to już ostatnie "dni" ciąży. w dodatku ostatniej w moim życiu:-)
nigdy nic nie wiadomo baby. ja w poprzedniej ciąży rozwarcie od 6mca, skurcze, 2xpatologia ciąży (karetka mnie z domu ze skurczami w 8mym mcu wziela) i urodziłam 2 dni po terminie!!cały czas tak chodzę, nie powiedział mi ile ma dokładnie szyjka, ale ja do niego choodzę głównie po to żeby mieć niektóre badania bezpłatnie, więc słucham go o tyle o ile... bo to nie jest normalne, ze w takiej sytuacji daje mi termin za 4 tyg.
przeciaż ja juz tego raczej nie doczekam...
HelołWitam wszystkie przyszłe mamusie
Z ogromnym zainteresowaniem czytam wasze posty o zwykłych codziennych sprawach dlatego też postanowiłam do Was dołączyć
Pozdrawiam:-)
petinka ja miałam wymaz z szyjki macicy już 3 razy, ale to dlatego, że pzy pessarze infekcje są bardzo częste i trzeba to monitorować
a jak robią ten wymaz to tak szczypie i trochę boli? tzn. takie nieprzyjemne?
bo robiła mi wymaz jakiś ale nie pamiętam z czego i bolało trochę, tzn szczypało i nieprzyjemne takie . beeeee
klaudencja
Fanka BB :)
a teraz????hehe desperacko próbuje ostatni raz ze stronki glowtxt.com, The best glowing text generator
jest Dominiczek :-)a teraz????hehe desperacko próbuje ostatni raz ze stronki glowtxt.com, The best glowing text generator
klaudencja jest ok
widać!
morgaine czy szczypie? może troszeczkę...ale jak mialam robiony wymaz przed pessarem, to było mniej nieprzyjemne. Teraz ostatnio czułam większy dyskomfort, podejrzewam, że przez pessar trudniej było ten wymaz pobrać
morgaine czy szczypie? może troszeczkę...ale jak mialam robiony wymaz przed pessarem, to było mniej nieprzyjemne. Teraz ostatnio czułam większy dyskomfort, podejrzewam, że przez pessar trudniej było ten wymaz pobrać
klaudencja
Fanka BB :)
uspali mi kotka;(;(
Morgaine...to przykra sytuacja
reklama
A
asiunia876
Gość
morgaine strasznie mi przykro... tule mocno :****
paul dajesz dajesz :-) suwak jest, miejscowosc widoczna, coz wiecej?
paul dajesz dajesz :-) suwak jest, miejscowosc widoczna, coz wiecej?

Podziel się: