reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ita- to jak juz masz pociąg obcykany to może do Bydgoszczy wpadniesz???

Gosiagro Sukienusia oj strojna strojna, w tym stylu co ta słynna z HM, co to wiele z nas nakupowało tylko w kolorze coś między wisnią a purpurą, satynowa, z tiulową haleczką, ach ach, no i kokarda z tyłu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ita- to jak juz masz pociąg obcykany to może do Bydgoszczy wpadniesz???

Kasiu może i bym wpadła do Bydgoszczy, ale Bydzi nie znam za bardzo:zawstydzona/y: więc mogłabym zgubić się...no i z tego co wyczytałam Ty już pracujesz, ale jakby udało nam się zgrać to chętnie, a może Ty na nas wpadniesz do Piernikowa?mąż cały czas pracuje w Toruniu? hehehe chyba że proponowałaś mi wyjazd do Bydgoszczy na zakupy a nie spotkanie:-D:-D:-D

Ita- spotkanie, spotkanie :-) Ja mam samochod i trasę na dworzec obcykaną, więc nie zginiesz :-) A pracuję na razie bardzo niewiele ;-) Oczywiście reszta Torunianek też jest zaproszona :-) Nie tylko w ramach przyjaźni między obcymi narodami ;-) Do piernikowa pewnie się wybiorę kiedyś z R na wiosnę, bo na razie to za zimno, żeby się zrywać z małą o 6 rano....

mamakubulki Śliczny maluszek, jak ci się udaje nakrywać go kocykiem? Moja tylko w śpiworku śpi, a wszelkie kocyki i kołderki od razu zrzuca :dry:
To musiał być ciekawy widok- teściowa w oknie:-D
DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORUJĄCYCH:tak:
sealet, magdam- u mnie tak samo wszystko obgryzione i obślinione- prawie jakbym szczeniaka miała w domu:-D
magda- super fotka:-D
nadika a mama nie może się dwójką zająć?
agi Polcia jak zawsze śliczna, ma super grzywkę:tak:
agusia Super, że u was już lepiej:tak: A co z tą twoją pracą w Niemczech? Już się rozwiązała ta umowa?
kajdusia zdolnego masz synka:tak:
ita współczuję takiej podróży, ale przynajmniej u znajomych było dużo przyjemniej:-) Wszystkiego naj dla Tymka:tak:

A ja dziś miałam cały dzień w biegu:-( I w przyszłym tygodniu prawdopodobnie wracam do szkoły. O ile się wyrobię ze wszystkimi formalnościami. Dziś już część z nich za mną.

Ita- spotkanie, spotkanie :-) Ja mam samochod i trasę na dworzec obcykaną, więc nie zginiesz :-) A pracuję na razie bardzo niewiele ;-) Oczywiście reszta Torunianek też jest zaproszona :-) Nie tylko w ramach przyjaźni między obcymi narodami ;-) Do piernikowa pewnie się wybiorę kiedyś z R na wiosnę, bo na razie to za zimno, żeby się zrywać z małą o 6 rano....

hehe dobra dobra przyznaj się że Tobie nie chce wstać się o 6:-D a nie zganiasz winę na biedną Małgosie;-)

możemy się jakoś spotkać, a Tobie kiedy najbardziej posowałoby? ja też dużo nie pracuje, jak ide to na cały dzień ale potem zwykle mam kilka dni wolnych;-)

ok ja zmykam spać, mam nadzieję że dzisiejsza nocka będzie lepsza niż 2 poprzednie i nie będę musiała nosić Tymcia na rękach po godzinie by mógł usnąc...Biedak chyba na te zęby się męczy, ale sama nie wiem, ząbków wyszukuje już od wielu miesięcy i nic...

reklama
A do kiedy jesteś tą slomianą wdową?
Ja mam na razie wolne poniedziałki i środy (w środę po południu basen Malgosi), soboty, niedziele. Czy my mamy swoje numery? Jakby co to przechodzimy na pw ;-)
Dobranoc wszystkim, ide prasować i oglądać komedię romantyczną

Do góry