reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witam.

Spóźnione życzenia urodzinowe dla Hannah i Dotkass:-)

Wiktoria dużo dzieci ma +, które sie później cofają, więc głowa do góry.
Kamilka brawa dla grzecznego Adasia:tak:. Miśka pewnie odpowiadziałaby "nie" alno "nie wiem" na wiekszość pytań z racji bycia teraz na nie do wszystkiego;-)

A ja zaczynając tego posta godzinę temu chciałam napisać, że mam rewelacyjny humor, bo jutro Miśka przyjeżdza z moimi rodzicami. A tu d.pa, nie przyjedzie, bo wczoraj ją wysypało i ma ospę:-(. Nie widziałam jej od dnia porodu Olki, a tu jeszcze przynajmniej tydzień:-(.
Z Olka wszystko dobrze, dużo je i śpi, ale tez zaczyna dłużej rozglądać się. Czekam na dostarczenie karuzeli, bo reaguje na dziwęk i ruch (w przciwieństwie do Miśki, która zlewała takie zagadywacze), ale jeszcze kupie dizsiaj chustę. Od soboty wspomagamy się jednym karmieniem dziennie sztucznym mleczkiem, bo jednak nie zawsze ja wyrobie z magazynowaniem mleczka, a znowu do nawału niechcę dopuścić, żeby nie powtórzyć rewelacji z poprzednigo karmienia i Sylwi i Hannah.

Ogólnie to juz nie wiem co jeszcze napisać, bo wiadomośc o ospie mnie wybiła i pocieszam sie czekoladą.

reklama
dzień dobry po baardzo długiej nieobecności,:-(
najpierw serdeczne gratulacje dla KEYKO, bo jeszcze nie miałam okazji nawet pogratulować i powitać na świecie Oleńki

nie zdążę pewnie wszystkiego doczytać, ale mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku...

szopek, dzięki :tak:

postaram się jak najszybciej nadrobić przynajmniej część zaległości i obiecuje pisać już częściej...

dzień dobry...
u nas znowu pada śnieg....ale zima mi nie straszna - na biureczku stoi ciepła kawusia z mleczkiem....
któraś z Was dołączy?

witam ja tez z kawą na biureczku :tak:
U nas snieg sypie okropnie. Synus dzis poszedl w okularach sam kazał rano ubrać i nie dał sciągnąć ;-) Chyba bardziej jest dojrzały niż my

kwiateczek no zimno to jest, ja wczoraj wyczyscić szyb nie mogłam w aucie, a jak wczoraj przykryłam szybe tak dzis były czyste :eek: trzymajcie się cieplutko !

Miłego Dnia dziewczyny !!

czas na przerwę śniadaniową...
grahamka i kefir w akcji...
z utęsknieniem czekam na kasę z Urzędu Skarbowego, bo rozliczyłam już pity, a tu dalej pustka na koncie :(
w tym roku pierwszy raz wysyłałam wszystkim, których rozliczałam, pity przez stronę e-deklaracje i wszyscy w ciągu tygodnia mieli kasę na kontach bankowych, a mi się jakoś ten czas strasznie dłuży...
Wiki, gratuluję takiego :"dorosłego" synka :)

dzień dobry...
u nas znowu pada śnieg....ale zima mi nie straszna - na biureczku stoi ciepła kawusia z mleczkiem....
któraś z Was dołączy?

dolaczam teraz:-p

witam ja tez z kawą na biureczku :tak:
U nas snieg sypie okropnie. Synus dzis poszedl w okularach sam kazał rano ubrać i nie dał sciągnąć ;-) Chyba bardziej jest dojrzały niż my

kwiateczek no zimno to jest, ja wczoraj wyczyscić szyb nie mogłam w aucie, a jak wczoraj przykryłam szybe tak dzis były czyste :eek: trzymajcie się cieplutko !

Miłego Dnia dziewczyny !!

Brawo dla Darusia:tak:widzisz,czasem myslimy ze dziecko na cos sie nie zgodzi,z gory to juz wiemy a tu prosze jakie mile zaskoczenia;-):-)Brawo:tak:

Rano Kondzio zaczal sie do mnie przymilac,mowi wsatwaj mamus....ja ze choc ty moj robaczku...na co on ze ja nie jestem robaczek tylko Konradek:-D:-D:-D

A co do zaskoczen???zobaczymy u nas dzis jak Kondzio pojdzie do zlobka:sorry:juz rano jak wspomnialam ze dzis idzie na co on ze NIE:sorry:Poza tym za oknem chlapa,deszcz,deszcz deszcz.....wrrrrod kilku dni juz tak mamy....chce juz wiosne:tak:

reklama
To która na kawe ? tym razem rozpuszczalna mała z mlekiem :-p
anusiasac to ja tak czekam bo po ndz ma być 13-tka a mam OC i jeszcze kilka innych spraw gdzie by sie jakas kasa przydała. A rozliczenia jeszcze nie oddałam :zawstydzona/y:

kwiateczek zycze Ci z całego serca żeby Twój robczek :laugh2: przyzwyczail się do żlobka, mnie serce bolało bo on leciał odrazu a jakby tak płakał to by było jeszcze ciężej

Do góry