reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Łooo matko, ile naprodukowałyście...
Moriam, Dziulka buty super!
Za wszystkie wizyty u lekarzy trzymam kciuki i pędze na inne watki poczytać...

dostałam przesyłkę z bebilonu...śliniak i próbkę mleka 2,chociaż nie ukrywam że bardziej byłabym zadowolona gdyby wysłali duże opakowanie tego mleka;-)
A i chciałabym dodać że ja też trzymam kciuki za udane wizyty u lekarzy i mało bolesne szczepienia:-)

sugar ja tez nie mam pojecia jak tu skonczyc z karmieniem,tez bym chciala skonczyc do maja ale jak narazie moje dziecko nawet butelki z soczkiem nie chce:-(
My dzisiaj jedziemy do Oslo w koncu wyrobic malemu paszport ,mielismy jechac tydzien temu ale nie wyszlo.Potem wpadniemy jeszcze do Ikei na male zakupki.Zobaczymy jak tygrys zniesie taka wycieczke,troche sie stresuje bo on zawsze w drodze powrotnej ryczy a tu troche dluzej bedziemy jechac:eek: Wczoraj poszlismy wyrobic mu zdjecie do paszportu,ktore sami zrobilismy i co .samo wywolanie kosztuje tyle samo co bysmy u nich zdjecie robili:confused2:
Mój dzięki Bogu je wszystko, on nawet w Nystatynie zasmakował ;-)
Powodzenia na "wycieczce", mam teścia w Namsos :-)

Hej!
Ja tylko na chwilę wpadam się przywitać i zbieram się do przychodni na kontrolę z Laurą. Zdecydowaliśmy się, że zmieniamy pediatrę. Będziemy dojeżdżać do przychodni 20 km, ale i tak w sumie prywatnie też taki kawałek jeździmy.
Trzymajcie kciukasy, żeby gorzej z małą nie było.
Kciuki zaciśnięte :-)

A ja dopytuję o Madlein?

Jeśli chodzi o instrukcję wstawiania zdjęć- bardzo prosta sprawa. (a dotyczy wielu for)
trzeba wejść na stronę np. imageshack lub fotosik.pl, dodać zdjęcie i skopiować adres obrazka, jaki nam podadzą, ten adres zaczyna się od [url..... a następnie ten adres wkleić na forum wyświetli się obrazek, nie kopiujemy http://... ani <a href... tylko [url....tudzież [URL... cała filozofia...

A czy ktoś może ewentualnie pomóc i napisać czemu nie mam "ć", jak klikam alt + c to mi się jakiś Castalysys odpala... wkurza mnie już to poprawianie wyrazów za pomocą słownika. Mam legalnego Windowsa 7.

Trzymajcie kciukasy, żeby gorzej z małą nie było.
E-lona, trzymam mocno kciuki!

a ja zaraz zbieram sie z Dorianem , musimy skoczyc po Mikolaja do szkoly ... najgorsze to odsniezanie auta :-( a u nas nawalilo sporo.
doris, bezpiecznej drogi i niech Ci śnieg sam z auta znika! Moje to pozamarzało nawet od wewnątrz, tak jest "cieplutko"... Jutro planuję je odpalić, żeby akumulator nie padł. Na zakup drugiego w tym sezonie nie byłoby mnie stać, hehe.

monimoni, udanego szczepienia i żeby Ci Leni nie zmarzła.

sheeney, pochwal się zdjątkiem paszportowym Tomusia :-). Udanej wycieczki.

Czarodziejka, trzymam kciuki.

Strip, masz klika ode mnie :)

mamaagusi, mam nadzieję, że po takich pozytywnych wiadomościach o siostrze i siostrzenicy masz już lepszy humor. U Ciebie też takie ładne słonko za oknem?

A ja szykuję się do szybkiego spacerku. Ubiorę Olka w kombinezon, wezmę go na rękach do ogrodu na parę minut i tyle. W takich niskich temperaturach na więcej nie mam odwagi, a już tydzień dziecko na dworzu nie było (najpierw przeszkodziła gorączka poszczepienna, potem te siarczyste mrozy).

witam znowu znad talerza zarcia...

nocka spoko: mloda od polnocy dospala do 3.15!!! wscieklizna, ale............ gadala sobie i zawzielam sie ze wrobic sie nie dam!! pogadala chyba gdzies do 4h i usnela spowrotem i dospala do 7.15:)) butla- i namowilam ja na drzemke ze mna w wyreczku do 9.45:))) nooo dzisiaj jestem wyspana...

SMONIQ i inne ktore maja problem z karmieniem warzywkami itp- przede wszystkim bylam bezlitosna mimo ze mloda pierwsze lzyeczki marchewki polykala jak kwasna cytryne.... przy jedzeniu wazna role odgrywa co???? GADANIE!!! ja caly czas cos jej opowiadam, ze slicznie je, ze duzy dzidzius juz jest, ze to ze tamto, jak gadanie sie nudzi to robie z lyzeczki samolocik i zawsze dziala. po drugie na poczatku kazdy pokarm podawalam 4 razy, np niedziela-marchewkowy sloiczek na 2 podzielony-pol w poludnie, pol wieczorem+butla. poniedzialek to samo. wtorek i sroda -inne warzywo albo owoc, wszystko po 4 razy bo czytalam ze tak dziecko uczy sie smaku irzeczywiscie- pierwsza amrchewka blee, druga srednio, 3 normalnie, 4-euforia:))z owocami nieraz jest maly problem bo kwaskowate i dosypuje minimalnie cukru ale doslownie minimum. teraz jak mldoa je wsjo to np wp oludnie daje warzywa a wieczorem owoce, albo na odwrot. najwazniejsze gadanie:)))) ile to daje to szok:)))

a po poludniu lece do carrefoura- pampersy 2 paki + 1 GRATIS -trza leciec:)

ja tylko na chwilke aby zyczyc wszystkim dobrej nocki.mnie wlasnie dopadl doooooool gigant;(poczytam troszke i spac moze jutro bedzie lepiej:(
dolom mowimy akysszzzz

natolin jedz ostroznie,
sarisa zaglosowane, bede sie starala pamietac :)
u nas zimno, ale slonce i bez wiatru, tak wiec blismy na spacerku

a ja sie z tym sprzedawca nieuczciwym mecze z alegro, odeslalismy zabawki, to on stwierdzil, ze mialo byc 13 a jest 10, to mu odpislam, ze 10 nie dzialalo w 100% i tych zdjęcia wysłałm jako nie sprawene a te 3 tylko częsciowo, jako nie kompletne - brak elemtentów etc., a teraz pisze, ze nie przesle takiej sumy jak sie umowiliśmy,
oj coś mi się zdaje, że ja wogóle tych pieniedzy nie zobacze, juz napisalam, zeby przeslal propocjonalnie do ilości, lepsze to niz nic.ale wsciekla jestem.

reklama
A ja dopytuję o Madlein
Madlein sie regularnie usdziela, ale bardziej w watkach tematycznych. Widac niewiele ma do powiedzenia o "doopie Marynie" Konkretna babka;)

A czy ktoś może ewentualnie pomóc i napisać czemu nie mam "ć", jak klikam alt + c to mi się jakiś Castalysys odpala... wkurza mnie już to poprawianie wyrazów za pomocą słownika. Mam legalnego Windowsa 7
a ja w ogole polskich liter nie mam, bo laptop mojego z Portugal. Mam nadzieje, ze was to nie wkurza, ze pisze bez ogonkow:)

Do góry