dorisday2512
Fanka BB :)
a gdzie jest ALICJA???????????? Juz jej tu kilka dni nie bylo :-(
Alicja co z Tobą????
Alicja co z Tobą????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzięki Bogu je wszystko, on nawet w Nystatynie zasmakował ;-)sugar ja tez nie mam pojecia jak tu skonczyc z karmieniem,tez bym chciala skonczyc do maja ale jak narazie moje dziecko nawet butelki z soczkiem nie chce:-(
My dzisiaj jedziemy do Oslo w koncu wyrobic malemu paszport ,mielismy jechac tydzien temu ale nie wyszlo.Potem wpadniemy jeszcze do Ikei na male zakupki.Zobaczymy jak tygrys zniesie taka wycieczke,troche sie stresuje bo on zawsze w drodze powrotnej ryczy a tu troche dluzej bedziemy jechacWczoraj poszlismy wyrobic mu zdjecie do paszportu,ktore sami zrobilismy i co .samo wywolanie kosztuje tyle samo co bysmy u nich zdjecie robili
![]()
Kciuki zaciśnięte :-)Hej!
Ja tylko na chwilę wpadam się przywitać i zbieram się do przychodni na kontrolę z Laurą. Zdecydowaliśmy się, że zmieniamy pediatrę. Będziemy dojeżdżać do przychodni 20 km, ale i tak w sumie prywatnie też taki kawałek jeździmy.
Trzymajcie kciukasy, żeby gorzej z małą nie było.
Mój dzięki Bogu je wszystko, on nawet w Nystatynie zasmakował ;-)
Powodzenia na "wycieczce", mam teścia w Namsos :-)
To troche od nas dalekooo,to jeszcze nie tak daleko na polnoc,ale ja na polnocy to na pewno nie dalabym rady funkcjonowac i podziwiam ludzi,ktorzy tam mieszkaja
E-lona, trzymam mocno kciuki!Trzymajcie kciukasy, żeby gorzej z małą nie było.
doris, bezpiecznej drogi i niech Ci śnieg sam z auta znika! Moje to pozamarzało nawet od wewnątrz, tak jest "cieplutko"... Jutro planuję je odpalić, żeby akumulator nie padł. Na zakup drugiego w tym sezonie nie byłoby mnie stać, hehe.a ja zaraz zbieram sie z Dorianem , musimy skoczyc po Mikolaja do szkoly ... najgorsze to odsniezanie auta :-( a u nas nawalilo sporo.
dolom mowimy akysszzzzja tylko na chwilke aby zyczyc wszystkim dobrej nocki.mnie wlasnie dopadl doooooool gigant;(poczytam troszke i spac moze jutro bedzie lepiej![]()
Madlein sie regularnie usdziela, ale bardziej w watkach tematycznych. Widac niewiele ma do powiedzenia o "doopie Marynie" Konkretna babkaA ja dopytuję o Madlein
a ja w ogole polskich liter nie mam, bo laptop mojego z Portugal. Mam nadzieje, ze was to nie wkurza, ze pisze bez ogonkowA czy ktoś może ewentualnie pomóc i napisać czemu nie mam "ć", jak klikam alt + c to mi się jakiś Castalysys odpala... wkurza mnie już to poprawianie wyrazów za pomocą słownika. Mam legalnego Windowsa 7