akkm
Fanka BB :)
czesc mamusie , zeby was nadrobic to trzeba chyba poswiecic caly dzień produkujecie ze hej
i już nie wiem co ma której odpisywać przydało by sie robić jakies notatki na bieżąco bo człowiek po przeczytaniu tego wszytskiego głupieje :-) życze wszystkim schorowanym i obolałym wytrwałości i cierpliwości jeszcze chwilke i uśmiech naszych maleństw wszystko nam wynagrodzi :-):-)
i już nie wiem co ma której odpisywać przydało by sie robić jakies notatki na bieżąco bo człowiek po przeczytaniu tego wszytskiego głupieje :-) życze wszystkim schorowanym i obolałym wytrwałości i cierpliwości jeszcze chwilke i uśmiech naszych maleństw wszystko nam wynagrodzi :-):-)
ja tez nie wiem kiedy moje dziecię będze się rodzic bo z OM termin mam na 17 marca a z usg niby na 2 kwietnia i bądź tu mądry, a co do daty kiedy miałam ostania miesiączke to jestem pewna w 100% tylko że ja mam cykle nierówne :/mitaginka, trzymaj się i nie daj chorobie. Ja chorujś na zmianę z córką od grudnia i już mam dość. W sumie 90% znajomych i rodziny jest ciągle przeziębiona, chora na zapalenie oskrzeli lub płuc. Gorzej niż w zeszłym roku.
Mówiąc o terminach, to ja również nie wiem czy dotrwam do mojego 18 kwietniaZ OM wychodzi 26 marzec.
Jutro usg :-) to może coś się więcej dowiem.