asiunia, paracetamol biore od nocy, tzn w nocy pierwszy raz i od tamtej pory regularnie co 3-4h. dzwonilam do lekarza i wyjatkowo jedna pyralgine kazal wziac na noc, jesli temp bedzie rosla. a rosnie caly czas. jutro chyba sie do lekarza przejde po jakis antybiotyk, bo bez jaj, mam dosc.
Fiol na szczescie lepiej, naprawde, dziewczyny, zaopatrzcie sie w inhalatory i leki do nebulizacji :-) cuda wianki. mam nadzieje, ze jutro, najdalej pojutrze temp zniknie calkowicie (tak mowil lekarz, ze do pt na inh pojechac, mimo temp. ona na szczescie spada).
a czym sie golicie, laski? ja wlasnie sie zaopatrzylam w ta golarke bikini, mialam juz, ale wieksza duzo, niewygodnie mi juz nia operowac. tej jeszcze nie wyprobowalam, moze jutro, ale cos czuje, ze bedzie fajnie :-)
PHILIPS HP6371 TRYMER GOLARKA DO BIKINI HP 6371 (1475079075) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja sie boje mezowi zaufac cos. kurde, on sam chcialby, ale przeciez mi nieraz sie zdarzy drasnac i zrobic ranke, a latami sie gole juz i mam wieksza wprawe! takze nie, raczej pas.
jola, dawaj znac!!!!!!! trzymam kciuki, bedzie wszystko ok!!!!