reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia, paracetamol biore od nocy, tzn w nocy pierwszy raz i od tamtej pory regularnie co 3-4h. dzwonilam do lekarza i wyjatkowo jedna pyralgine kazal wziac na noc, jesli temp bedzie rosla. a rosnie caly czas. jutro chyba sie do lekarza przejde po jakis antybiotyk, bo bez jaj, mam dosc.

Fiol na szczescie lepiej, naprawde, dziewczyny, zaopatrzcie sie w inhalatory i leki do nebulizacji :-) cuda wianki. mam nadzieje, ze jutro, najdalej pojutrze temp zniknie calkowicie (tak mowil lekarz, ze do pt na inh pojechac, mimo temp. ona na szczescie spada).

a czym sie golicie, laski? ja wlasnie sie zaopatrzylam w ta golarke bikini, mialam juz, ale wieksza duzo, niewygodnie mi juz nia operowac. tej jeszcze nie wyprobowalam, moze jutro, ale cos czuje, ze bedzie fajnie :-)

PHILIPS HP6371 TRYMER GOLARKA DO BIKINI HP 6371 (1475079075) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja sie boje mezowi zaufac cos. kurde, on sam chcialby, ale przeciez mi nieraz sie zdarzy drasnac i zrobic ranke, a latami sie gole juz i mam wieksza wprawe! takze nie, raczej pas.

jola,
dawaj znac!!!!!!! trzymam kciuki, bedzie wszystko ok!!!!

jola to pewnie niegroźne fizjologiczne krwawienie z szyjki...przemęczyłaś się i wystąpiło. Nie martw się! I napisz potem szybko co i jak

właśnie zaczęło mnie kłuć w pochwie...takie ostre kłucia pulsowanie i twardy brzuch mi się robi.... macie tak?

klaudencja jaki jest stan Twojej szyjki? Bo objawy, o których piszesz to najprawdopodobniej objawy skracania się szyjki macicy...przynajmniej tak było u mnie

no jak byłam tydzień temu o gin. to mówił że zaczęła się rozpulchniać i skracać i dał mi leki i kazal lezec, do teraz bylo ok a jakieś 30min temu zaczelo mnie kluc takie ostre ukłucia coraz jakby noz ktos wsadzal....a przy oddawaniu moczu nasila się

nie wiem, co ma do tego oddawanie moczu, ja przynajmniej takiej zależności nie zauważyłam...a nie możesz zadzwonić do gina i powiedzieć mu o tych objawach? najwazniejsze, że masz na to leki!

tzn moze przy wysiłku się nasila... lekarz mówił że jakby mimo leków były częste bóle to do szpitala, wczesniej bardziej bolało jak podczas @ a teraz takie kłucie...nie wiem poczekam zobaczę czy będzie się nasilać jak tak to trzeba będzie jechać i niech patrzą... a twardnienie i napięcie mam też nie w dole brzucha a raczej na górze i w okolicach pępka :/

reklama
klaudencja-ja mialam podobnie. gin zbadala i szyjka ok, za to bakterie w moczu byly. wiec to nie koniecznie szyjka.
czuje sie fatalnie. jestem zla i plakac sie chce- bez powodu. dziwny smak w buzi. temp 32,8. ale to samopoczucie to od siedzenia w domu. :(:(:(

Do góry