heeejj,
u mnie tez w ruch idzie lusterko, jezeli chodzi o golenie

a mimo wszystko i tak wychodzi mi to średnio na jeza

malowanie paznokci u nog odpuscilam juz jakis czas temu
u mnie termin z usg mam na 7 a z OM na 17 - wiec tez duza rozbieżność... A miesiaczki mialam w miare regularne. za to julii jest juzz duuuzy. Usg mialam robione na poczatku miesiaca i wtedy skubaniec mial juz ponad 1800

Dzizaaazz.
Jolaaa 3mam kciuki, zeby to nie bylo nic groznego !
Klaudencja, nie mam pojecia co te bole moga oznaczac, ale moze faktycznie szyjka Ci sie skraca? A wogole to tak jak poradzila Mitaginka tez uwazam, ze warto przedzwonic do Gina....
Asiunia, gratuluje rocznicy.
Aenye, wspolczuje Ci, ze nie mozesz sie wyleczyc tyle czasu. A pijesz ten syrop *spam* ?
Ja bylam dzis na konsultacji u Hematologa w Instytucie Hematologii z moja cala niedokrwistościa. Oczywiscie znowu masa leków, na ktore idzie tyle hajsu..... ze naprawde nie wiem jak ja mam to ogarnac nie pracujac i bez faceta :/ Boooziu. Trudne to wszystko, trzeba bylo wyprawke malemu zakupic wiec jednorazowo ostatnio pozbylam sie spooorej kwoty, na szczescie wozek moi rodzice kupuja...
Eee, maruda ze mnie. Ale naprawde, ja nie wierze w stwierdzenie, ze pieniadze szczescia nie daja. Na 100% ulatwiaja życie.
W poniedzialek jestem umowiona na rozmowe z polozna w szpitalu w celu uzgodnienia i wynajecia jej prywatnie do porodu... Qrcze wiecie laski ile polozna sobie spiewa za opieke w moim szpitalu ? 1200 zl....Gdyby nie moja siostra, ktora chce zaplacic za ta moja prywatna opieke w zyyyyciu bym sobie na to nie pozwolila. Ale po prostu mam taki niepokoj i uczucie, ze chce zeby ktos byl ze mna przy porodzie.. Wiec taka polozna daje mi jakies takie psychiczne wsparcie, ze mniej sie boje tego porodu calego. Ze ktos fachowo sie mna zajmie ( no za taka kase, to nie ma wyboru

)