Ida dzięki, że przypomniałaś o tantum rosa, mam gdzieś jeszcze to sobie zużyję ;-)
po co ci tantum rosa? coś nie teges?
Ida zazdroszczę pizzy! uwielbiam! ale z tymi pogniecionymi ciuszkami to my alter ego nie jesteśmy ;-)
dawidowe czemu kolega obrażony?
a ja mimo iż alkohol lubię, nie powiem ;-) to whisky mi jakoś nie wchodzi
z pogniecionymi ciuszkami i whisky - ja uwielbiam

zanim zafasolkowałam to w barku zawsze był jakiś Johnie albo Ballantine's;-)
magnolia, nie musisz dziekować osobno, wystarczy że klikniesz pod takim postem "dzięki!";-);-);-)
sugar, ospowa obsesja

a na miejscu kuzyna yyyy też bym nie zrozumiała;-);-);-)
aniawa, ja też na pewno zaszczepię Inkę na ospę... przechodziłam i wiem jak to jest
emiś, zgadnij co właśnie piję? i to pierwszy raz w życiu

frogg, ja się nie gniewam - mnie jest bardzo miło:-):-):-)
mała mi, ja do swoich teściów zaczęłam mówić "mamo, "tato" na Boże Narodzenie a ślub był w sierpniu, wiec poczekać musieli, ale ja musiałam sie oswoić z tym "nazewnictwem":-)no ale moi zasługuja na to, jakby byli tacy jak twoi to bym nawet w ich stronę nie patrzyła a co dopiero zwracać się tak ładnie... nawet "pan/pani" jak dla nich za ładnie
Dziulka, niezłe imprezy

a ja właśnie późno zaczęłam bo miałam wrażenie że zdradzę własną mamę, kiedy zacznę tak mówić do innej kobiety. no ale po rozmowie z mamą się przełamałam, bo wytłumaczyła mi że nie ma żadnego "ale". co więcej z własnego doświadczenia radzi przełamać się jak najwcześniej...
Alicja, masakra!!! wymiękłam po pół minucie

jak mi szkoda tego dziecka!!!!!!!!!!!!!
a ja się dzisiaj dowiedziałam ze moja kumpela leży w szpitalu... słuchajcie po kolei. przeziebiła się, ale że nie przechodziło to poszła do lekarza, zrobiła zdjęcia rtg: zapalenie oskrzeli, dostała antybiotyk i do domciu. ale dalej nie przechodziło. poszła do innego lekarza, zobaczył zdj i skierował do specjalisty. a specjalista... był w szoku że kumpela jeszcze chodzi, bo miała już zapadnięte płuco!!! lekarz był w szoku, ze jej serce dało radę!!! no i leży z podłączonym drenem, jeśli to nie pomoże to będzie musiała mieć operację...