reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witamy i my!
Ale piszecie, jak nakręcone...
Ja wczoraj zechlałam 2 paczki oreo :) Super dieta, normalnie szkoda gadać.
Nocka u nas spokojna chociaż jakas tam pseudo pobudka w poszukiwaniu smoka była, rano zjedzone 210 mleka i dzis walczymy schematem jedzenia Emiliab bo nie wytrzymam nerwowo bo Franek momentami wyje juz na sam widok butelki, więc wnioskuje, że wtedy nie jest głodny, chce mu zwiekszyc ten czas między posłkami zeby dac mu czas zglodnieć, więc 4 posiłki nam wejda wtedy no i zobaczymy jak sie bedzie miała waga.

Miłego dnia!
Sariska zagłosowane.

reklama
Witam się z rana :-)

rysia, monimoni współczuję nocek :-(

moja też sie "zepsuja" po teraz ciągle sie budzi w nocy "bo smok wyleciał" ehh... dziś wstałam 4 razy więc i tak sukces bo wczoraj było 7 pobudek..ja nie wiem o co kaman, wcześniej nic takiego sie nie działo :/ no nic najważniejsze że szybko zasypiam więc ogólnie wyspana jestem ;-)dziś czeka nas wizyta u ksiedza w sprawie chrztu małej. A raczej mnie czeka bo M.

Witam się i ja rano przy kawce.Mała jeszcze śpi a starsza już o 7 wstała no i ja razem z nią:(
Dobrze że mąż dziś wraca bo ja przez te pięć dni sama z dziewczynkami jestem zmęczona na maxa.
SARISA- zagłosowałam.O mała wzywa
Miłego dzionka:)

witam się z nad miseczki jogurtu z cruchem, niestety ktoś o mnie zapomniał i nie kupił pieczywa rano, a wczoraj wszystko zjadł. Nocka taka sobie,ale wiem jedno że chyba będę chodzić wcześniej spać bo trochę nie wyspana jestem :eek: Młody właśnie próbuje zjeść grzechotkę i się wkurza że nie umie trafić do buzi. Muszę dziś trochę pozałatwiać na mieście więc Filip będzie z moimi rodzicami bo mają wolne.
Wszystkim chorowitkom- ciepełka
Niewyspanym- spokoju
Zdołowanym- uśmiechu

Alicja mi się zepsuła :( nie mam siły Was nadrabiać eechhh..... może potem coś więcej napiszę, bo jak na razie od 3 na nogach jstem a moja księżniczka nic tylko drze swoją buźkę i ani myśli o spaniu. wymiękam.

Witam się z rankaJ pobudka dzis była przed 7, teraz młoda zasnęła przy odkurzaczu a mam bardzo głośny, a pomyśleć ze jeszcze przed jej urodzeniem chciałam kupic cichy odkurzacz żeby dziecka nie budzic tym hałasem:-)
Emiliab ja tez mam bar na nkJ może się odnajdziemy i będziemy sobie dawać darmowe żarełko?:)
Sarisa, zagłosowaneJ
Jeśli chodzi o mamowanie teściowom to ja baaardzo długo nie mogłam się przemóc, do tej pory kilka razy mi się zdarzyło powiedziec do teściowej „mamo” jak już sytuacja mnie do tego zmusiła, może łatwiej by mi było gdyby moja mam żyła a tak to jakoś nie mogę

reklama
Wstaliśmy drugi raz :-)
Artek miał ewidentną potrzebę przytulania, pierwszy raz tak super reagował na buziaki :-)

Teraz się doję, bo cyce pękate, a zapasik się przyda... do fryzjera jadę :-)
Niestety do dentysty też ;-)

Do góry