reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

u mnie według USG to 6 tydzień i 4 dzień a według OM termin na 11.10 czyli 7 tydzień i 2 dzień , ale wszystko się okaże za dwa tygodnie na następnym USG

reklama
A u mnie i wg OM i wg USG jest tyle samo, tyle tylko, że USG wyliczyło mi poród na 13 października, a kalkulator w internecie na 5:szok:

u mnie podobnie tez kalkulatory szaleja ;))
zaczyna sie od 13 az do 18 pazdziernika , a lekarz stwierdzil , ze na 20 .... hmmm tylko , ze z USG fasolka miala wymiery odpowiadajace terminowi poczecia i juz sama nie wiem
wyjdzie w praniu ;))

Wiec ja juz po wizycie, na razie widac tylko pecherzyk z kropeczka ale o to mi chodzilo i o to zeby sprawdzic czy jest w dobrym miejscu. Udalo sie bo fasolka postanowila zawedrowac do macicy :-) Niestety nie wszystko jest kolorowe bo po stosunku zauwazylam lekko rozowawy sluz no i odrazu dostalam L4, duphaston i nakaz lezenia i odpoczywania przez 2 tyg. 10 marca ide na kolejna wizyte i mam nadzieje zobaczyc serducho juz. No nic bede musiala zapuscic korzenie w lozku na najblizsze tygodnie, ale czego sie dla dzidzi nie robi :happy:

Gosiane super , ze fasolka dobrze sie umiescila ;)
ja tez kolejna wizyte mam 10 marca ;)
a co do pamien po stosunku podobno czesto sie zdarza na poczatku , tam wszystko w srodku jest delikatniejsze i mozna cos zatrzec ;)
dlatego wlasnie sie boje :( i mamy zero sexu narazie ....
odpoczywaj i bedzie dobrze !!!

gosiane dwa tygodnie szybko miną, o Ty odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj, korzenie myślę że zapuścisz również u Nas na BB a teraz hulaj dusza, czasu dużo to częsty gość będziesz :-):-):-) Naprawdę cieszę się, że wszystko jest w porządku i jesteś spokojniejsza.

reklama
Do góry