barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ja bym wybrała ten drugi.DZiewczyny ktore kocyki fajniejsze bo nie moge sie zdecydować
BOBAS Śliczny Puszysty Kocyk 76x102 cm NOWOŚĆ (1465076252) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy
BOBAS Śliczny mięciutki KOCYK mikrofibra 76x102 cm (1473763377) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ten pierwszy może i na pierwszy rzut oka wydaje się fajniejszy, ale myślę że po kilku praniach nie będzie już taki fajny

Z czystym sumieniem moge polecić ten kocyk,
KOCYK 110x90 Baby Ono Z MIKROFIBRY (1443831118) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Marcel ma go prawie 2 lata, prany kilkakrotnie i nic się nie zmieniło w strukturze (ani kolorze) materiału. (jest z mikrofibry - i właśnie z tego powodu myślę że ten drugi kocyk z Twojego linka będzie lepszym wyborem).
Aestima, świetna ta koszula!
Niesamowity pomysł, połączenie koszuli z bodziakiem zapinanym w kroku.Co do otulaczka, to ciekawa jestem jak jego użyteczność ma się do użyteczności rożka ;-) Masz może rożek? Co by móc sprawdzić które jak sprawuje..
Jak pamiętam, to ja prałam dziecięce ciuszki tylko raz. Czyli od razu w dziecięcym proszku. Prałam je jakoś na 1,5 miesiąca przed porodem.
Forever, te gaziki nasączone spirytusem do przemywania pępuszka są do kitu
Miałam kilka "darmówek"... Nie wymyjesz dobrze pod kikutkiem. Najlepszy to spirytus (ten wysoko % odpowiednio rozcieńczony) i do tego dzieciowy patyczek (kołeczek) do wycierania woskowiny usznej.Kati, maści majerankowej używa się gdy dzieciątka ma katarek, smarujesz wtedy delikatnie skórę pod noskiem.
- tj. nie przesłodzone kolorystycznie i fasonowo