reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Koncia, ty mowisz 3 tygodnie,a ja nawet jednego sobie nie wyobrazam... A przeciez u mnie jeszcze dalej (liczac z usg)...

Przywiezli mi w koncu zakupy (zamowilam przez internet) i normalnie wstyd sie przyznac, ale juz paczke rzodkiewek na dziko zjadlam plus 3 marchewki. To dziecko niezle mi poprzestawialo, naprawde....

Pinka, nie szalej tak kochana, bo mnie tez sumienie ruszylo...Ale u mnie dzis schaby i tylko zostalo posmazyc, bo frytki zamiast ziemniakow.. Takie krecone, bo olo lubi:
Samo zdrowie..
Zobacz załącznik 331409

Bosa, ja wlasnie medele mini kupilam, bo jest wielka roznica z ta swing w cenie..

reklama
Bosa- kochana czego ja juz nie próbowałam i nadal nic no jednego nie jadłam chleba Marty bo na niego szans nie mam heheheh

Harsh- no tak szalałam ze teraz pomimo 2h lezenia brzuch jak kamien ociężały obolały:sorry: gdzie takie kreciołki kupiłas to sa fryty????

koncia- ta energia była i sie zmyła bo teraz czuje sie jak babcia 80-letnia nogi zamiast podnosic to ciagne za sobą:-D:tak: to sie juz moze nie bzykaj co????

Hars brat i przejęcie? hehe pojechał do matki i od progu z pytaniem czy naszykowała pieniądze dla niego na wyjazd na studia bo on w poprzedni weekend z kolegami zbili jakaś płytę indukcyjną i po 130zł muszą sie złożyć na nową. Czaisz takie coś? Mama dała mu 200zł z czego 100zł ma jej oddać a drugie 100zł na drogę do Warszawy i jedzienie. Wziął i pojechał...

Strasznie jestem padnięta a jutro muszę jechać na uczelnię po indeks bo w niedzielę egzamin z którego jeszcze nic nie umiem hehe

Pinka chlebuś bardzo dobry ale nie działa! Od wczoraj go jem i nic...

Ostatnia edycja:
wchodze i nie wierze że nie mam co nadrabaić u mnie od13,30 wielka akcja skrecanie łóżeczka trwa nadal i już mnie nosi bo jedna częśc od karuzeli już odłamana u mnie nic nie może być w całości dosłownie nic!!! i jestem ciekawa kiedy Ci dwaj geniusze to skończom bo co rusz wymyślaja nowe metody skrecania długości śrubek itp

Koncia obiecał na wieczór ale podejrzewam że padnie

Bosa a w czym śpi mała?

reklama
Papcia, Stellka śpi ubrana w body i pajacyk, zawinięta w rożek (falbanki w rożku są do d...y :wściekła/y:) i zwykle jeszcze nakryta delikatnie cienkim kocykiem. Albo na odwyrtkę - zawinięta w lekki kocyk i nakryta rożkiem, jak kołderką. Zmarźluch jest i inaczej ma zimne nogi i łapki.

Do góry