H
Harsharani
Gość
Koncia, ty mowisz 3 tygodnie,a ja nawet jednego sobie nie wyobrazam... A przeciez u mnie jeszcze dalej (liczac z usg)...
Przywiezli mi w koncu zakupy (zamowilam przez internet) i normalnie wstyd sie przyznac, ale juz paczke rzodkiewek na dziko zjadlam plus 3 marchewki. To dziecko niezle mi poprzestawialo, naprawde....
Pinka, nie szalej tak kochana, bo mnie tez sumienie ruszylo...Ale u mnie dzis schaby i tylko zostalo posmazyc, bo frytki zamiast ziemniakow.. Takie krecone, bo olo lubi:
Samo zdrowie..
Zobacz załącznik 331409
Bosa, ja wlasnie medele mini kupilam, bo jest wielka roznica z ta swing w cenie..
Przywiezli mi w koncu zakupy (zamowilam przez internet) i normalnie wstyd sie przyznac, ale juz paczke rzodkiewek na dziko zjadlam plus 3 marchewki. To dziecko niezle mi poprzestawialo, naprawde....
Pinka, nie szalej tak kochana, bo mnie tez sumienie ruszylo...Ale u mnie dzis schaby i tylko zostalo posmazyc, bo frytki zamiast ziemniakow.. Takie krecone, bo olo lubi:
Samo zdrowie..
Zobacz załącznik 331409
Bosa, ja wlasnie medele mini kupilam, bo jest wielka roznica z ta swing w cenie..
gdzie takie kreciołki kupiłas to sa fryty????
to sie juz moze nie bzykaj co????

) i zwykle jeszcze nakryta delikatnie cienkim kocykiem. Albo na odwyrtkę - zawinięta w lekki kocyk i nakryta rożkiem, jak kołderką. Zmarźluch jest i inaczej ma zimne nogi i łapki.