• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, oj weź się wreszcie zdecyduj czy mam się seksić czy nie? Ja tam lubię sobie pospać, a skoro pomaga chociaż na sen, to będę korzystać :-D ale pewnie dziś mi się wywinie, tak jak M papci ;-)

I widzicie, codziennie jakieś dzieciątko się rodzi, a jak jakiś dzień wypadnie, to następnego rodzą się dwa! To mi się podoba, mam wrażenie, że dzięki temu szybciej urodzę, bo jak wszystkie to wszystkie :rofl2: No i nigdy nie pcham się na początek, zwykle jestem gdzieś po środku, więc ze spokojem poczekam na swoją kolej :sorry:

M mi napisał, że może jednak będzie wolna sobota, bo maszyny się nie psują i produkcja gna!
Poproszę kciuki :-D

reklama
Koncia- no skoro ci to w sensie wwołania porodu nie pomaga hahaha ty masz rodzic mi tu a nie sie seksic bo lepszy sen masz:-D:tak:;-):-)
Pacia-to niezlych geniuszy masz w domu ahha ja sie ciesze bo moj to zlota rączka co bys mu nie dała to skreci w mgnieniu oka:-D:tak:

zaraz moja gwiazd wrzucę do wanny pozniej siebie co mnie kosci bolec przestaną:-D:-D bo ledwo co chodzę............

jakies pomysl na kolacje???lekkie???

hej
mieliśmy sprzątać i co... zrobiliśmy z emkiem mega burdel...no północy chyba będziemy to ogarniać...wszystkie graty z pomieszczenia gospodarczego czyt. a'la pralnia stoją na środku salonu...a rodzice z rana przyjeżdżają, już w razie czego ich uprzedziłam ale trochę nie wypada tak gości przyjmować...no i mam od mamy pewną sugestię - dobrze by było gdyś urodziła w weekend:-D
Hars też coś sugerowała z tego co dojrzałam, no i pomału chyba sama zaczynam się psychicznie nastawiać;-)
a mojego M. o pomoc nie będę musiała prosić;-) bo on od dawna chce mi pomóc:zawstydzona/y: no ale z tego co Pinka pisze wykorzystanie emków nie zawsze daje rezultaty... zobaczymy... najpierw musimy posprzątać
Pinka myślę teraz nad propozycją lekkiej kolacji, ale same tłuściochy mi do głowy przychodzą;-) tym bardziej że przyszła dzisiaj zamówiona przez nas frytkownica...

kochane- koniec tego marudzenia ze nei rodzicie!
Jeszcze sie marzec nei zacza...ponarzekajmy jak ktorejs juz ksiazkowe 40 tygodni strezli ;-)

Ja wlansie czekam na rybcie- co sie smarzy - i lece na zareczynowa imprezke:) moze jezyk w szampanie umocze :/ heh

Bosa- slyszalam ze dzieci czesto maja zimne stopki i lapki- i dlatego karczeks ie powinno sprawdzac, zeby zobaczyc czy jest im zimno czy nie. Z drugiej strony- czytalam ze w szpitalach jest tak cieplo- ze po powrocie do domciu niektore dzieciaczki marzna

Dzieki za info o wiaderku- no i o lapkach niedrapkach :/ Ja w sumie duzo nie mialam- ale niepomyslalam , ze dzieci moga tak chetnie je sokac- i trzeba miec kilka na zmiane

a masala i buziak to sie dzis pojawily? tak was czytam 5/10 i chyba niewidzialam

tulipku szykuję się na jutro z Twoim ciachem z jabłkami, no i zapomnialam kupic serek waniliowy - mam rozumieć ze chodzi o serek homogenizowany, tak? czy ja go mogę zastąpić takim serkiem sernikowym z kubełka, bo taki akurat mam:tak:

tulipku szykuję się na jutro z Twoim ciachem z jabłkami, no i zapomnialam kupic serek waniliowy - mam rozumieć ze chodzi o serek homogenizowany, tak? czy ja go mogę zastąpić takim serkiem sernikowym z kubełka, bo taki akurat mam:tak:

takj tak- wlasnie powinnam napisac homogenizowany :) mam nadzieje ze ciacho wyjdzie
juz skacze na odpowiedni watek i poprawie przepis

Hejo wieczorkiem :)

No dzień dzisiaj nie najgorszy ale mogłoby być lepiej. Dalej mi pachwiny dają w kość... Do tego to spojenie :confused2:
Brzuszek się mi stawia dzisiaj bardziej... Ale nie jest to bolesne. Za to przed chwilą mnie straszne kłucie przeszyło :nerd: Oj jak zabolało :-(
Ale może to dobry znak kurcze bo coraz częściej słyszę, że pewnie przez to że mi wykryli w porę to skrócenie szyjki i "podratowali" to teraz przenoszę :no: Albo przynajmniej do końca wytrwam :sorry:

tulipku ja jestem i nawet Was czytam ale strsznie mnie dzis brzuch boli wiec na odpisywanie sily brak:(( Dzieki za troske. A Buziaczka faktycznie nie ma, ale mysle, ze by mi wyslala eska jakby cos sie dzialo:)

Pinka ja dzis na lekka kolacje frytki i rybka:P ale jako, ze z piekarnika to tluste nie beda:P

kocia na mnie przytulanki też odwrotnie działają hihihihi mały i mamusia śpią jak zabici:-D

Biedna Pineczka;-) przepchnęłabym tego twojego smyka żeby mamy tak nie mordował:tak:

Bosa tak jak Tulipek pisała, maluszki mogą mieć zimne rączki i nóżki, a ciepło im jest. Sprawdzaj karczek. Mój Piotruś urodził się chudziutki i miałam z nim to samo, a dotykałam karczek i potrafił być spocony. Jeszcze układ krążenia nie pracuje jak powinien. A medelę mini electric od początku polecałam. Też jej używałam cały rok jak karmiłam. Jest niezniszczalna, będzie i dla tego maluszka:tak: 3mam za was kciukaski

patik nie denerwuj mnie z tym sernikiem:wściekła/y: bo smaczysko mam, a w domu tylko maślane bułeczki:-D

harsh a co to za frytki na tym zdjęciu?:szok:w życiu czegoś takiego nie widziałam:-) mniam mniam

tak was czytam, każda skarży sie na bóle, skurcze, kłucia:eek: a u mnie cisza:nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na kolację wciągnęłam jogurt z musli. Dobrze robi na sprawy kibelkowe ;-) Poza tym nic innego nie mam haha :-D

Wiecie co, tak fajnie się czyta, jak świeżo upieczone mamy wracają i dzielą się radami :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry