reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

no to ja wam powiem co juz zjadłam to padniecie hahaha

smietana 18% plus odrobina soli moczyłam sobi chlebek w tym pycha:-D:-D
Musli z Jogurtem przez koncie męza wygoniłam by kupił
i zaraz wciagne mozzarelę w panierce z zurawiną bo sie w piekarniku robi...........

a jeszcze kombinuje co by tu za danie wymyslic ze sucharkami bo mam cała paczke i tak mnie kuszą wiec szukam przepisu jakiegos ciekawego na necie;-)

a miało byc lekko i jest ahhaah

Ostatnia edycja:
reklama
KOncia normalne, normalne, to jeszcze nie mleczko, a siara. U mnie też albo bezbarwne, albo lekko żółte. Nic się nie bój:tak:

pinka a gdzie ty to wszystko zmieścisz?:szok: prze agenciara jesteś hahahaha
ja zjadłam jedną maślaną bułeczkę z serkiem waniliowym i tak się zastanawiam czy by tu drugiej nie wszamać z kakao. Tak coś mnie naszło

katjuszka to ja już wiem, co zamówię jutro na obiad:-) właśnie takiej pizzy mi się chce!

papcia miłego urządzania jutro:tak: wiem, że to sama przyjemność:tak:

Ostatnia edycja:
Pinka tą mozzarella w panierce z żurawiną mnie zaciekawilaś:tak: ta żurawina w jakiej formie? jaka panierka i w ogóle jak to przyrządzić??? bo już mam chcicę:-D chyba zacznę robić listę zakupów dla emka na jutro:tak:

jestem i melduje sie 2w1 ;-) goscie pojechali jutro porobie zdjecia prezentow,ktore przywiezli dla malej :tak:

konica mi tez leci raz przezroczyste raz zolte to siara :tak:

Pinka tą mozzarella w panierce z żurawiną mnie zaciekawilaś:tak: ta żurawina w jakiej formie? jaka panierka i w ogóle jak to przyrządzić??? bo już mam chcicę:-D chyba zacznę robić listę zakupów dla emka na jutro:tak:

ja taki serek panieruję jak kotleta, tak samo robię ze zwykłym serem:-) pycha!!!!!!!

ewe chcemy zdjęć! chcemy zdjęć!;-)

przepraszam rypnełam sie miałam na mysli camembert ahahah co ja mam z ta mozarellą??? kupujesz serek panierka do ryb czy mięs tak gotowa jak masz no do nugets pieczesz w piekarniku 15-20min a zurawina to z łowicza w słoiczku;-DD

Hej dziewczyny na wieczór...
Zgłaszam się że od 21 mam skurcze mniej więcej co 10min... Byłam w ubikacji i na papierze troszkę krwi się pojawiło :szok:
Cała się trzęsę i ze strachu byłam już raz w łazience... Ufff... Normalnie będzie ciężko zasnąć...

reklama
kiniorek trzymaj się dzielnie i melduj co z Tobą... ale z tego co pisałaś to z niecierpliwością czekałaś na rozwój akcji;-)

dobrej nocki:-) chociaż ja sama jeszcze się nie kładę , trochę do zrobienia jeszcze zostało...

Do góry