reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się z ranka!:-)
mała_mi gratulacje!!!tak trzymaj! trzeba bardziej wierzyć w siebie:-)
A ja dziś oddaje na "przechowanie" mojego dziecia dziadkom na 3 godzinki....pierwsze nasze rozstanie na tak długo;-)przemogłam się jakoś wkońcu bo do tej pory nikomu jej nie zostawiałam. Muszę już psychiczne się nastawiać bo za półtora miesiąca wracam do pracy i Werka u dziadków będzie ok 9 godzin dziennie....eh ciężko będzie się z nią rozstać:-(
Miłego dnia i dużo słonka za oknem:-)

no to powodzenia ika :-) mój jak miał dwa czy trzy tygodnie to już wyemigrował do dziadków, żebym mogła odpocząć i to bynajmniej nie na 3h ;-)

Ja też już wstana. Dzieć się buja, zaraz męża z wyra ściągnę żeby pomógł mi sprzątać.
Dziś mi się teściowa śniła. Dżizas... Nawet w nocy spokoju nie mam.

Mała mi, gratulejszyns ! Ty to kujon jesteś.

sobota to i pusto jakoś.... zazwyczaj więcej mam do nadrobienia o tej porze;)
wcinam śniadanko, bo mama pilnuje dziecia coby mi pozwoliła zjeść w spokoju.
jest moja sis, przyjechała ze szczecina na weekend, więc posiedzi z chrześnicą a ja chatkę puchatka ogarnę i pewnie na spacer się wybierzemy.
byłam wczoraj u koleżanki w szpitalu - widać że jest załamana ale stara się myśleć pozytywnie.
natuś, miło mi:)))
eliza, gratulujemy z Inką wczorajszej piąteczki!!!
betti, miłego spotkania:) wyrwij się z domu, jak masz okazję;)
dagisu, szczegółów nie podałaś ale mąż twierdzi, ze sąd pracy uwielbia takie tematy.

Dzieki Iduś,ale ja mam watpliwości,że Amelka może za mała?Eeech,cos się bojaźliwa na starość zrobiłam,chłopaków brałam wszędzie ze sobą i wszystko było ok...:).

hej
Kolejna noc koszmar-o 4 moje dziecie wstało i nie chciało spać do 7,od 7 padł jeszcze do 8.30 i tyle...boszzzeee już nawet melisa nie działa taka jestem zła:wściekła/y:
Mała_mi gratuluje świetnej oceny:-)
Rzutka ożesz kur.wa jakie Ty masz sny-nie ma to jak koszmary noce z "czarownicą" w roli głównej;-):-)
No nic jak na razie uciekam na "sobotnie porządeczki" a Wam życzę miłego dzionka Kobietki:-)

reklama
hejo dziewczynki :)

dzis chyba dzień porządków, bo malo coś nas tu, ale nie da sie nie zauważyc, ze Nat tu zagladneła o 6.45 wow. No mi jakby sie chcialo kompa włączać to byłabym tu dziś o 2:00, 4:00 i o 6:00 jednak o 4 powiedziałam małż, ze on teraz karmi, a ja ide spać i sie wyspałam jupii
A teraz zmykam poczytac inne watki
Mala mi wiedziałam, ze bedzie piekna ocena
Elizabent gratki dla Adasia :)

edit:Rzutka tesciowa hmm no to faktycznie mialas sen

Ostatnia edycja:
Do góry