reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

susumali a ty w nocy pracujesz? Twój szef wie ,że jesteś w ciąży?

mialam dzis pracowac do 23.30 ale ze nie bylo nic do roboty kazali mi spadac o 22 juz, nikt nic nie wie jeszcze, w poniedzialek ide do gina i wezme zaswiadczenie o ciazy i w srode przyznam sie i zobaczymy czy troche sie godziny pracy zmienia

zdrowka MARCELINAA

o MONILA a czemu zle sie czujesz? przeziebienie? Tobie tez zdrowka!

ASIACUR moze buzia najpierw czerwona ale jutro zobaczycz juz efekty?

NATT super ze juz lepiej, no i ze sobie cosik kupilas na poprawe nastroju! tak trzeba!

LEMONIADA bedzie dobrze, oby opryszczka szybko zeszla

ja nie moge, jest godzina 00:18 a 8 letni chlopiec mieszkajacy z mama nad nami jeszcze nie spi, i tak jest w kazdy weekend, a w tygodniu to tez przed 00.00 go slychac (latanie po mieszkaniu, skoki , krzyki itd) a niestety sciany i sufít chyba z papy....i albo stalam sie wrazliwsza w ciazy na to ale straSZNIE mnie to wkurza no i szkoda dzieciaka, jak w tym wieku o takich godzinach zasypia, to co bedzie jak bedzie mial 16 lat? ech chyba jego mame zapytam....

reklama
Witam na chwilkę z rana:)

Lemoniada,tak to mój rok urodzenia:) Co do terminu to tu wychodzi inaczej, na usg inaczej ale jest to sam początek sierpnia. A ty skąd jesteś?
Monila mam nadzieję,że się dzisiaj lepiej czujesz:)
Oli jak podróż?
Mój M. na szczęście już wrócił w nocy:)
Ja zaraz będę robić na śniadanko parówki w cieście francuskim:) Tylko czekam aż teściowa wyjdzie do kościoła. Zołza jestem,nie? Ale nie chce mi się słuchać jej komentarzy...
Miłego dnia Wam życzę:)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :-)

Maggie podróż dobrze, tylko synek się wyspał i do 23.30 wojował :wściekła/y:. W końcu z nim zasnęłam i K mnie o 12 w nocy obudził bo przypomniał sobie, że herbatę chciałam i tak do 3.30 miałam sen z głowy. :wściekła/y:. No, a oczywiście synek 6.30 się obudził. K jeszcze śpi, a ja ledwo siedzę

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana;) u mnie noc w miarę spokojnie.. od rana głowa mi peka...ale na szczęście czuje sie lepiej... mężuś zakopany w łóżku leży ... dzieki dziewczyny za troske..;) mysle ze nie złapie przeziębienia od meza...;)

Oli.b biedna ty <przytul> budź twojego niech posiedzi z małym a ty odeśpij troszkę.;)

asiacur jasne nie ma sprawy możesz podesłać prasowanie:):)

Witam!

Monila, dobbrze, że czujesz się już lepiej. No i trzymam cię za słowo;-)
Oli, widzę, że twój Młody taki sam ranny ptaszek jak mój. Filip o której by nie poszedł spać to wstaje 6-6.30, a czasem nawet 5.30. I to tak trwa ponad dwa lata. Odkąd zaczął przesypiać całe noce.
Maggie, współczuję mieszkania z teściową:tak:

Część DZIEWCZYNKI :-).Dzisiaj piękne słoneczko tempka +1 więc nie ma szaleństwa ale jest przyjemnie ,właśnie wróciliśmy ze spacerku a teraz obiadek.Zaliczyłam mały zakup dla maleństwa wkleiłam na wątku zakupowym :-).
maggie78 -ja również współczuję mieszkania z teściową:szok:najlepiej wszyscy osobno i jest spokój :tak:

Cześć Dziewczyny. W to słoneczne niedzielne popołudnie chciałam jeszcze raz podziękować za wczorajsze wsparcie w mojej histerii z powodu opryszczki - dziś ją już nasmarowałam, okleiłam plasterkiem i niech no tylko spróbuje jeszcze podskakiwać :) Po Waszych wpisach przyjęłam, że problem jest powszechny wśród ciężarnych i nie powinien zaszkodzić maleństwu i mi z tym znacznie lepiej.

Lemoniada,tak to mój rok urodzenia:) Co do terminu to tu wychodzi inaczej, na usg inaczej ale jest to sam początek sierpnia. A ty skąd jesteś?

Maggie, U mnie też termin z USG różni się trochę od tego obliczonego wg OM, tak czy inaczej też jest to sam początek sierpnia. Żeby jeszcze te dzieciaczki chciały się tak pojawiać z terminie :) A ja jestem z Warszawy.

Ostatnia edycja:
Hejka!

Melduję się w niedzielny wieczór. Byłam dzisiaj na spacerze, zjadłam pyszny obiad i poszłam do kościoła w którym zasłabłam.... było strasznie duszno, rozpięłam kurtkę,a po chwili to chore uczucie zimnego potu, zatykania uszu i białych plamek przed oczami :-( to już drugi raz w tej ciąży !!! :-( kiedyś zdarzyło mi się dwa razy i lekarka mówiła,że to z powodu niskiego poziomu cukru .. ;/ sama nie wiem,bo niby wyniki krwi miałam super. No nic... oby to się już nie powtórzyło.... pozdrawiam Was serdecznie !

Och, a my znów dzień pełen wrażeń :-). Pojechaliśmy rano z synuniem na niedzielne bajkowe poranki w kinie. Kolejna próba za rok :-D. Okazało się, że w domu to on może i cały dzień baje oglądać. Ale nie w kinie gdzie tyle fajnych dzieci i można z nimi biegać i wygłupiać się. A poza tym przecież "Bolek i Lolek" wymięka przy "Carsach" czy "Magadaskarze" :zawstydzona/y:. No więc musieliśmy "gada" zabrać. K wymyślił że pójdziemy w takim razie sprawdzić Plac Zabaw taki w wielki w Centrum Handlowym. No muszę powiedzieć, że był problem z wyjście. Spać mu się chciało, ale ganiał po tych rurach, materacach, piłkowych basenach ..... a my za nim.... Bo przecież dwóch lat nie ma, a on wszędzie właził. Po 30 min wymiękliśmy z K. :szok::-D. Ale zabawa była ekstra. Rozpoczynamy nowy etap : zamknięte place zabaw
jupi2.gif

Taycia może noś ze sobą tabliczkę czekolady. I jak coś to kawałeczek. Mi się nie przytrafiło w tej ciąży mdleć. A w tamtej tylko raz w sklepie. Współczuję okropne uczucie

Ostatnia edycja:
reklama
Taycia nie zazdroszcze omdlen :** oby sie nie powtarzaly :)
My dzis byismy na romantycznej wycieczce w Katowicach, tam gdzie bylo nasze pierwsze spotkanie "w realu" (bo poznalismy sie internetowo) - za pare dni mamy rocznice pierwsza ;-)
Bylo romantycznie bardzo ale musielismy skrocic randke bo moja kondycja mocno oslabla po 2 miesiecznym lezeniu w lozku.
spokojnych snow dziewczynki
a gdzie biedroneczka i gabina??

Do góry