reklama
pandora83
Fanka BB :)
witajcie
u mnie noc ok,co prawda coraz mniej mi wygodnie
tzn ułożyć się nie mogę i ciągle przekręcam z boku na bok no i od piątku męczą mnie kłucia w pochwie szczególnie kiedy Antek bardziej dokazuje- mam nadzieję że to nie szyjka bo lekarz dopiero 10 marca.
Za to sny mam ostatnio optymistyczne dziś śniło mi się że kuzynka męża przyjechała specjalnie po to żeby mi powiedzieć że gin Mitaginki się w niej(tzn w Mitagince) zakochał
i razem z nią i mężem zastanawialiśmy się co z tym zrobić- przepraszam kochana to chyba po tym gadaniu o przystojnych ginach
a ostatnio śniło mi się że T nie miał samochodu i łyso mu było tak po prostu iść na nogach( ok 20 km) więc wziął sobie nasz nowy wózek
i poszedł tak jakby na spacer
to po tym optymistycznym akcencie chyba pora na kawkę....niestety bez pączka
u mnie noc ok,co prawda coraz mniej mi wygodnie

Za to sny mam ostatnio optymistyczne dziś śniło mi się że kuzynka męża przyjechała specjalnie po to żeby mi powiedzieć że gin Mitaginki się w niej(tzn w Mitagince) zakochał

to po tym optymistycznym akcencie chyba pora na kawkę....niestety bez pączka

pandora szkoda, że mi się takie sny nie śnią ;-) no cóż... nie mam nic przeciwko

p.s. na słodkości zapraszam do mnie

Dziewczyny! A wiecie, co jest w czwartek.......?

Ostatnia edycja:
pandora83
pandora szkoda, że mi się takie sny nie śnią ;-) no cóż... nie mam nic przeciwko
p.s. na słodkości zapraszam do mniepączki się co prawda wczoraj skończyły, ale ciacho jeszcze zostało
Dziewczyny! A wiecie, co jest w czwartek.......?![]()
ja to żałuję że ten gin mi się nie przyśnił

ta wiemy i dlatego do czwartku do kawy jogurt, a w czwartek....hmmm

Mitaginko nawet mi nie przypominaj, bo mąż już mi powiedział, ze skoro codziennie jemy pączki to może w czwartek zrobić dzień z kotletem
a tak poważnie to zastanawiam sie nie usmażyć chrustu, bo na pączki się raczej nie porwę... obawiam sie że fizycznie nie dałabym rady
Pandora niezłe sny

zwłaszcza ten o Mitagince hehehe mnie te z się cośs dzisiaj śmiesznego śniło ale juz zapomniałam co, a jeszcze o 5 rano pamiętałam jak meżowi opowiadałam

Pandora niezłe sny

Beata87
witam i ja
noc koszmarna niestety..co godzine na siusiu i mam takie uczucie jakby pobolewała mnie szyjka takie kłucie trwa chwile i przestaje i tak po chwili znowu...
do tego brzuch mi twardnieje i jakoś tak ogólnie dziwnie się czuje..mam dziwne przeczucia.........nie wiem co jest grane
noc koszmarna niestety..co godzine na siusiu i mam takie uczucie jakby pobolewała mnie szyjka takie kłucie trwa chwile i przestaje i tak po chwili znowu...
do tego brzuch mi twardnieje i jakoś tak ogólnie dziwnie się czuje..mam dziwne przeczucia.........nie wiem co jest grane

maz chyba nigdzie nie pojedzie. Dyrektorka powiedziala ze:
"Marek ma zone w 8 msc ciazy wiec dajmy mu spokój"
bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
Przyjela bez kolejki i jeszcze sie bala ze mnie dziadki z linczuja
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje
"Marek ma zone w 8 msc ciazy wiec dajmy mu spokój"
bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje
pandora83
Juz sie boje
to dobrze, ale łagodny poród czyli co?
menopauza? dobre

reklama
Podziel się: