reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Nie mam do Was siły;-) znowu musze dzwonić do męża żeby po drodze z pracy kupił pączki... bo inaczej będę miała ślinotok do samego wieczora ;-)

witajcie
u mnie noc ok,co prawda coraz mniej mi wygodnie:-D tzn ułożyć się nie mogę i ciągle przekręcam z boku na bok no i od piątku męczą mnie kłucia w pochwie szczególnie kiedy Antek bardziej dokazuje- mam nadzieję że to nie szyjka bo lekarz dopiero 10 marca.
Za to sny mam ostatnio optymistyczne dziś śniło mi się że kuzynka męża przyjechała specjalnie po to żeby mi powiedzieć że gin Mitaginki się w niej(tzn w Mitagince) zakochał:-D i razem z nią i mężem zastanawialiśmy się co z tym zrobić- przepraszam kochana to chyba po tym gadaniu o przystojnych ginach:-D a ostatnio śniło mi się że T nie miał samochodu i łyso mu było tak po prostu iść na nogach( ok 20 km) więc wziął sobie nasz nowy wózek:szok: i poszedł tak jakby na spacer:-D
to po tym optymistycznym akcencie chyba pora na kawkę....niestety bez pączka:-D

:-D:-D:-D:-D
pandora szkoda, że mi się takie sny nie śnią ;-) no cóż... nie mam nic przeciwko :-D:-D

p.s. na słodkości zapraszam do mnie :tak:pączki się co prawda wczoraj skończyły, ale ciacho jeszcze zostało :-D

Dziewczyny! A wiecie, co jest w czwartek.......?:-D

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D
pandora szkoda, że mi się takie sny nie śnią ;-) no cóż... nie mam nic przeciwko :-D:-D

p.s. na słodkości zapraszam do mnie :tak:pączki się co prawda wczoraj skończyły, ale ciacho jeszcze zostało :-D

Dziewczyny! A wiecie, co jest w czwartek.......?:-D

ja to żałuję że ten gin mi się nie przyśnił:-D
ta wiemy i dlatego do czwartku do kawy jogurt, a w czwartek....hmmm :-D

Mitaginko nawet mi nie przypominaj, bo mąż już mi powiedział, ze skoro codziennie jemy pączki to może w czwartek zrobić dzień z kotletem:-D a tak poważnie to zastanawiam sie nie usmażyć chrustu, bo na pączki się raczej nie porwę... obawiam sie że fizycznie nie dałabym rady

Pandora niezłe sny :-D:-D:-D zwłaszcza ten o Mitagince hehehe mnie te z się cośs dzisiaj śmiesznego śniło ale juz zapomniałam co, a jeszcze o 5 rano pamiętałam jak meżowi opowiadałam:zawstydzona/y::sorry2:

witam i ja
noc koszmarna niestety..co godzine na siusiu i mam takie uczucie jakby pobolewała mnie szyjka takie kłucie trwa chwile i przestaje i tak po chwili znowu...
do tego brzuch mi twardnieje i jakoś tak ogólnie dziwnie się czuje..mam dziwne przeczucia.........nie wiem co jest grane:no:

maz chyba nigdzie nie pojedzie. Dyrektorka powiedziala ze:
"Marek ma zone w 8 msc ciazy wiec dajmy mu spokój"
bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
Przyjela bez kolejki i jeszcze sie bala ze mnie dziadki z linczuja :)
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje

bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
Przyjela bez kolejki i jeszcze sie bala ze mnie dziadki z linczuja :)
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje

to dobrze, ale łagodny poród czyli co?
menopauza? dobre:-D

reklama
wlasnie o to mi chodzilo. Gin powiedziala ze to oznacza ze dadza mi zzo a jak bym sie upierala to i cc. Wiec mam 2 drogi wyjscia

Do góry