O ja pierdziuuuu jak ja nie lubię weekendów jak jestem w szkole. Normalnie narobić was to jakaś masakra. U nas w porządeczku mały o 5 stwierdził że nie będzie już spać bo po co i tak leżeliśmy sobie do 7 w łóżku a później wstawanie, bo trzeba było domowe przedszkole otworzyć. Za chwilkę będę musiała nakarmić głodka bo zaczyna sie denerwować.
A teraz w telegraficznym skrócie:
Margerrita dobrze że udało się choć trochę załatwić sprawę z allegro
Aniawa wydaje mi się że nie powinien robić problemów, my co prawda mamy ślub, a chrzciny załatwiałam sama.A płaciliśmy w kancelari przed chrztem "co łaska". My daliśmy 50zł, bo do chrztu było jeszcze 4 albo 5 dzieci,kciukaski zaciśnięte za morfologię
Dagusiu spóźnione gratki suwaczka, mam nadzieję że cała ta sprawda pomyślnie się dla was zakończy
Sugar kobitko szalejesz fryzjer, kosmetyczka nono

, ja też muszę iść do dentysty sadysty ale dowlekam tą myśl w czasie. "Ruszanie we włoskach"- no wiesz co i to jeszcze o tak wczesnej porze takie rzeczy piszesz:
Aluś nie zadobrze ci czasem, co to za zaganianie dziecka do robienia śniadań?
Mała mi- gratulacje zdanego egzaminu

może porozmawiaj szczerze z mężem, powiedz co i jak się czujesz- szczerość jest najważniejsza. Kciukaski zaciśnięte za badania
Elizabeth- spóźnione gratki z okazji dla Arturka
Makuc- spóźnione gratki dla Alusi
Dziulka-spóźnione gratki dla Leane a tak poza tym ty i ta Twoja zima ehhh, a co do łopatki to mam nadzieję żę szybko mnie ból i powróci dobre samopoczucie, ja jakiś czas temu też miałam podobnie, nie umiałam się położyć, ani obrócić głowy MASAKRA!!!!Oczywiście zlalam sprawę ale do dziś czuję jakbym miała mrowisko w karku ;/
Monimoni- wrzuć przepis na tą karkóweczke

)a co do praktyk mam nadzieję że szybko miną, ja swego czasu miałam w gimnazjum, masakra. Sami chłopcy a na monitorach królował Quek
Ika- fajnie że małej udało się zaskoczyć z butelką
Joli- spóźnione gratki suwaczka
Cambria- spóźnione gratki suwaczka
Kasia- ja co prawda nie miałam mięśniaka, a torbiel przez którą w 6tygodniu wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Na szczęście okazało się że jest ono jedynie spowodowane zmniejszaniem się tej torbieli. Mam nadzieję że tak szybko jak się pojawił to zniknie.
Strip-3mam kciukaski za to żeby z kupkami było ok,
Czarodziejka- nie wiesz jak to jest z nauką studenta- tzw. ZZZZ- zakuć,zadać,zapomnieć, zapić. A co do historii koleżnaki- masakara- dlatego ja strasznie nie lubie jak Filip płacze z jakego kolwiek powodu bo od razu mam jakieś schizy. A co do remontu na klatce to współczuje,do tego jeszcze później w domu;/
Kasis- życze szybkiego powrotu do domku i zdróweczka dla Błażejka
Ren- gratulację, cieszę się bardzo i buziolki dla Ciebie i malutkiej
Ida- 3mam kciukaski o to aby nikt się nie upomniał o zwrot
Natolin- kciukaski za EKG
Dawidowe- oby szybciutko mała wróciła do zdrówka,
Kania- witamy wśród mam i oczywiście zapraszamy do pisania