reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
czarodziejka, przytulaski:*:*:*:*:*:*:*:* jutro (tzn. dzisiaj) będzie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxannka, z jedzeniem mam tak samo. jak jestem z młodą sama rano to z dwóch kanapek (standardowo) daje mi zjeść półtora(standardowo), a obiad jak mama moja mi przyniesie i posiedzi z młodą to dopiero mogę zjeść:/
dziulka, kuruj sie kobieto bo z tęsknoty za córą oszalejesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki zdrowotne przesłane^^^^^^^^^^^^^^^^^
co jeszcze... aha:
onesmile żyje:) jak znajdzie chwilę to do nas zajrzy:)))
doris, moja córa już sie "odnaprawiła": dzisiaj zasnęła przy tatusiu na łóżku, bez smoczka, za to z mruczeniem, a że ja tak jak tatuś mruczeć nie umiem - to mam nadzieję że nie przuzwyczai się...
kania (dobrze pamiętam nick?), witamy! a z liczbą postów będziesz się chyba ścigać z natolinką;) tyle w jeden dzień?! szok;)))

dzidzi już zatankowane, idziemy zaraz spać. jutro bez tatusia. oby pogoda dopisała to spacerek chociaż strzelimy. dzisiaj było tak cieplutko że się zgrzałam;) no i mam nadzieję że odwiedzi mnie przyjaciółka-ciężarówka, też bb-mamusia. w wolnej chwili się odezwę.
:************** i spokojnej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to sie naczytałam;)))!No,wiecie?!Zawiodłyście mnie;P!To ja tu silna,zwarta i gotowa siadam do BB,a tu raptem 3 posty do przeczytania?no,nic,idę na inne wątki,może tam sie udzielałyście:).A,głosowanie na Zuzi:).No,i dzień dobry wszystkim,hihi:).

pierwsza w tym miesiącu głosowałam na Zuzi:)
Kasis gratki dla Błażejka z okazji czwóreczki:).No i szybkiego powrotu do domku z tego szpitala:)***

Ostatnia edycja:
Kasis gratki suwaczka i oczywiscie duzo zdrowka dla synka!!!
Dziuleczka tez duzo zdrowka,oby szybciutko Ci przeszlo!!

A Mi glowa peka ,ciezko mi z mala samej...a moj mezulek zadzwonil wczoraj co ja mysle jakby wrocil o tydzien pozniej,wiadomo wiecej by zarobil...ale rodzina wazniejsza niz kasa!!! od razu glos mi odebralo i sie poryczalam,ja tu czekam dni odliczam:( lekarzy mam poumawianych po niedzieli,pediatra,alergolog,szpital z tym naczyniakiem,usg bioderek...i co sama mam z mala jezdzic:( mamy prosic wiecznie nie bede bo ma swoje sprawy... ehh od wczoraj wieczoara mam zrabany nastroj,jakas placzka chyba zostane...

Proszę mnie tylko wyprzytulać wirtualnie bo mi źle.
tulę bardzo, bardzo, bardzo mocno i oby dzisiaj już było lepiej! :*

No i standardowo DZIEŃ DOBRY Z RANA. Przygotowałam się na conajmniej 2h nadrabiania a tu niespodzianka. Raptem 4 strony. Co tu isę tak cicho zrobiło? Czyżby dzieciaczki staly się aż tak absorbujące?
My dizsiaj o 6 na nogach. Znaczy ja, bo Alicja przespała na D. do 7.30. Śniadanie wszmaane, kawa wypita, mała bawi się w łóżeczku, więc poranny plan wykonany. Teraz o 11 do kadr musze jechać brrr....

DAWIDOWE - hehe ciekawe co dają do tych inhalacji skoro Mała taka uchachana się po nich zrobiła?;)
MONA - i jaka decyzja zapadła? Wraca normalnie czy będzie we FR dłużej? kurcze współczuję. Nam z D> czasami we 2 jest trudno wszystko poogarniać a co dopiero Tobie samej. Fakt, mieszkasz z rodzinką alę mąż to zawsze mąż <tulaski dla Ciebie>
HAPPYBETTI - a ja jako druga swój głos oddałam i tak się zastanawiałam kto mnie uprzedził :p Ajjj Ty - a już myślałam, że pierwsza będę :p
DZIULKA - i jak po nocce? lepiej już?
E-Lona - czyścisz mi monitor :D P.S to ja mam prośbę - jak odkryjecie jak się wyłącza Laurkę to sprzedaj patent to i ja Alicję będę czasami wyłączać :laugh2::laugh2::laugh2:

Ach,dopiero teraz zauważyłam info od adminów forum,że wyłączają od 0.30,stad pustki- laski poszły spac,bo aż tak uzależnione,żeby przed pustym ekranem siedziec,to chyba nie są;))).

Dzień dobry!

ach jakie słonko za oknem od razu chce sie wstać :-) ja zaraz umykam na zakupy i na chwile do moich uczniaków zajrzeć "bo przecież obiecałam" :-D
ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam :-D

reklama
Alicja gratki!
kurcze, Ida, ja to nie umiem sobie tego wyobrazić, a co np jakbyś położyła Inkę na macie czy coś? mój już tam leży 20 minut gdzieś, a mam w planach, żeby leżał dłużej, bo rano jestem nie do życia
a w ogóle to miało się robić cieplej! wnerwia mnie już to i jeszcze to, że nie umiem wyregulować dobrze kaloryfera!!!wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry