M
Mona6061
Gość
Alicja i Efus gratki 5 !!! 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Mi glowa peka ,ciezko mi z mala samej...a moj mezulek zadzwonil wczoraj co ja mysle jakby wrocil o tydzien pozniej,wiadomo wiecej by zarobil...ale rodzina wazniejsza niz kasa!!! od razu glos mi odebralo i sie poryczalam,ja tu czekam dni odliczamlekarzy mam poumawianych po niedzieli,pediatra,alergolog,szpital z tym naczyniakiem,usg bioderek...i co sama mam z mala jezdzic
mamy prosic wiecznie nie bede bo ma swoje sprawy... ehh od wczoraj wieczoara mam zrabany nastroj,jakas placzka chyba zostane...
wsytd ja tez przegapiłam, ale juz wiem czemu, bo tam masz strasznie małe liczby kochana. Gratki dla WasDzień dobry!
ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam![]()
. I dzięki temu ugotowałam obiadek, ogarnełam chatke, zrobiłam praanie, i teraz sobie siedze na BB jeszcze w planach mam prasowanie. I wiecie co mnie słoneczko tak starsznie mobilizuje do działania mata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/Alicja gratki!
kurcze, Ida, ja to nie umiem sobie tego wyobrazić, a co np jakbyś położyła Inkę na macie czy coś? mój już tam leży 20 minut gdzieś, a mam w planach, żeby leżał dłużej, bo rano jestem nie do życia
a w ogóle to miało się robić cieplej! wnerwia mnie już to i jeszcze to, że nie umiem wyregulować dobrze kaloryfera!!!wrrrrr![]()
Wczoraj od x czasu mój M miał wolny wieczorek więc został z Miłoszem a ja wybyłam-najpierw na zakupy (jak zwykle rozpiepszyłam dużo za dużo kasy) a później miałam spotkanie z kumpelą w knajpie (fajnie tak raz na jakiś czas gdzieś wyskoczyć) chociaż nie ukrywam że nie było mnie tylko kilka godz.a i tak bardzo tęskniłam już za synciem:-)Dzisiaj mam wizyte u dentysty-już się boje ile zostawie tak kasy bo moje zęby są w fatalnym stanie-no ale w końcu pora się wziąć za doprowadzenie ich do "użytku":-)heh to taki skrót myślowy ;-) bardziej chodziło o to że nie moge zjeść jak człowiek o normalnych porach bo śniadanie jem w porze obiadu a obiad na kolacjeaha, chciałam jeszcze zapytać Roxankę czemu czasem nie masz nawet kiedy zjeść? :-(
Ale dziękuje że pytasz bo rozumiem że to w ramach troski ;-)Iduś, widze kochana że my się rozumiemy w tej kwestiimata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/
u mnie to jakieś święto jak 5 minut sam się sobą zajmie bez jęczenia, a najgorsze jest to że jęczenie bez mojej reakcji baaardzo szybko przeradza się w płacz 

spóźnione ale szczere gratulacje dla Isi :-)ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam![]()
Oj leci ten czas leci a tu już 5 na suwaczku :-) Gratulacje dla Olusia !!! :-)Hej, kochane, wpadłam pochwalić się suwaczkiem :-).
Jak ten czas leci!
ooo ja też ryczałam ze śmiechu, oj już dawno się tak nie uśmiałam, a było mi to potrzebneEdit: nie pamietam kto wczoraj zamieścił link do amerykanskiego wipeout no i sie popłakaliśmy wczoraj z mężulkiem ze śmiechu

ta nasza edycja to przy tym pikuś ;-)JAK DOBRZE BYC TU Z WAMI :-)
moge się tylko podpisać ;-)