reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe spokojnej nocy i dużo zdrówka dla córeczki.

Oj Dziulka biedulko, ciężka noc przed Tobą. Koniecznie mężuś musi Ciebie dobrze natrzeć tą maścią.

Ostatnia edycja:
A kuku :-)

jestem , ale kurcze nie moglam Was nadrobic :-( ... ciagle cos się dzialo. A to maly mnie wzywal , a to tesciowa przyleciala , a to straszy synek ze szkoly przydreptal ... i za nic nie moglam Was doczytac od soboty. No w koncu sie udalo .

Natolin wybacz moje spóźnienie, widzialam ,ze liste obecności już sprawdzałas :-(... ale nadrobilam zaległosci !!! :-) Natuś u nas obroty wychodzą tylko z brzuszka na plecy a odwrotnie to jakos nie wie jak . Może jakos polączymy sily :-/. Mam nadzieje ,ze wynik ekg będzie super prawidłowy :-)
Ren gratulacje !!!!!!!!!!!
monimoni no i jak tam praktyki?
Efus kochany ten twój mężus ,ze dał Ci się wyspac w weekend :-)
kasis zdróweczka dla Błażejka!!! Szybkiego powrotu do domu!!!
roxi super ,ze z Patrysiem wszystko w porząsiu.
Idus no co ja czytam.Twoja Inka ze smokiem? Normalnie naprawila się.
mała_mi ja już trzymam kciuki za czwartkowe badanie, rozumiem Twój stres :-)No i powodzenia na jutrzejszym szczepieniu.
aniawa jak morfologia
sarisa zagłosowane
czarodziejka współczuje remontu w bloku . Nie cierpię takich atrakcji :-(
dawidowe zdróweczka dla Laurusi
kania78 witaj wśród październikówek
magnolia u nas tez było tylko wino reńskie do obiadu na Chrzcinach.
Kahaa opierdzielilas tych kuzynów?
Makuc posmialam się z tego posta jak to Twój mąż ubrał córcię na spacer :-)ehhh faceci
sugar precz z domofonami!!! :-)
frecklis zdrówka dla Majusi
lolisza aż mnie ciarki przeszly jak poczytalam o tych porwaniach . A co do szatki i swiecy – u nas kupowala chrzestna . Współczuję płaczków zwiazanych z ząbkami . Oby szybko przeszło :-)
dobranocka fajnie ,ze jestes. Dobrze ,ze u Justynki już lepiej , a Tobie współczuje mdłości. To ten niefajny etap – na szczęscie nie trwa długo :-)
dziulka co to się podziało ,ze Cie takie paskudztwo chwycilo. Oby ten mięsien się szybko zregenerował. A swoja drogą cos Ty robila?
Frogg Wipeoutja oglądam z synem i zawsze mamy ubaw :-)
malutka oby ten kaszel to nic powaznego ! Daj znac czy zaszczepili dziecia :-)

natuś dzięki ,ze mnie tak nawołujesz, miło mi :-)

reklama
doris szczerze powiedziawszy to jeśli chodzi o te obroty to ja nawet nie umiem sobie wyobrazić jak on to zrobi z brzucha na plecy ;-) nawet nie ma żadnego pomysłu - ani on ani ja ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry