reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

natolin dzieki za info o tych pieluszkach. A co do zasypiania Piotrusia to moze to przez ząbki - u mnie tak wlasnie bylo kilka dni temu , ze byl placz i bunt przy zasypianiu. Za to dzis 3 minuty i maly juz spi.

dziulka z tym schabowym to mnie rozłożylas na łopatki . Hahaha

reklama
mala mi to oni tam powinni być Ci nieźle wdzięczni, że tak sprzątasz. a z tym suwaczkiem to najlepiej zapytać kogoś kto ma dziecko z 31.10. któraś z nas, ma? bo wtedy co drugi miesiąc przecież też nie ma 31.
doris niestety on ma tak bardzo często, nie ma łatwości w zasypianiu, w przeciwieństwie do mamusi i tatusia ;-) no poza wieczorem, bo na noc to nie męczy się usypiając.
a teraz już wstał, bo on to max 30 minut, dlatego jak niektóre z Was piszą o 2h snu w dzień to ja jestem w szoku!!!! jak to możliwe???? mój nie miał tak nawet jak był noworodkiem.

Witam sie w poludnie wtorkowe
Na poczatek zanim zapomne
Efa gratulacje z okazji 5 miechow
Doris gratulacje dla Dorianka za pierwszeg zeba!!
emiliab powodzenia na szczepieniu
dziulka duzo zdrowka i wiecej spokoju

A ja nadal mam nastroj do niczego,zero energii:-( i wszystko mnie drazni..niech ta wiosna juz przyjdzie!!

frogg u nas tez często te siuski wyciekają i malego trzeba calego przebierac. Myslalam ,ze to zla pielucha (za mala czy cos) ale okazuje się , ze tak się dzieje jak maly spi na boku :-/
A co do tej „jogi” w Ddtvn to ogladałam i wiedzialam ,ze to w niczym jogi nie przypomina. Powinni tym matkom poodbierac te dzieci. Rzucaja dziećmi jak kurczakami :-(
tylko promblem polega na tym że on nie śpi na boku tylko na pleckach a w nocy się nie obraca na bok- już sama nie wiem.
Gratulacje ząbka
frogg[/B] to jak obejrzysz o tych słoiczkach program to daj znać proszę :-)
.
Jasne że dam znać:)

A u nas właśnie zaczeło się marudzenie ehhhh nic nie pasi buuuu

sheeney ajajaj no to niedobrze. Przesylam wirtualnie trochę słoneczka , bo u mnie dzis swieci ostro :-).
frogg szczerze współczuję. ja nie cierpie jak mój ma taki dzien na "nie" . Mam ochotę go wtedy 'zresetowac' :-). Moze po dzremce Fifiemu przejdzie?

efa – wszystkiego dobrego dla Olusia:)
rysia – Ty mi o dentyście nie wspominaj nawet. Ja już się od ponad 2 miesięcy zbieram i jakoś mi tak nie po drodze jest. Cóż – najwyżej szczerbata zostanę;) no i fajnie, że miałaś wieczór tylko dla siebie. Niby to tylko kilka godzin ale ile one nowych sił potrafią człowiekowi dodać.
mała_mi, moriam, emiliab – kciukasy szczepienne trzymam! Oby wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i spokojnie!
frogg – chyba i ja zacznę DDtvn oglądać;) widzę, że ciekawe tematy tam omawiają.
doris – braaawo dla Dorianka:))
E-lona - aaaaa to tam się drań schował. Już wyłączam w takim razie;) Co do Twojej mamy natomiast to hmmm.... "swoich" łatwiej ochrzanić stad może mniej skarg na własnych rodziców jest;) moja mama jak mi kilka razy próbowała wmówić co jest dla Alicji najlepsze to dostała pogadankę na ten temat i teraz jak zaczyna swoje "madrości" w życie wdrażać/ przekazywać to wystarczy, że krzywo się na nią spojrzę i wymownie "MAMO!!!" powiem i odpuszcza... no a teściowej w ten sposób nie potrafię gasić, więc tylko narzekanie zostaje...

ja niedawno wróciłam z kadr i oto ogłaszam wszem i wobec, że mogę się bezkarnie do 3.VI w domu z Alicją lenić :laugh2::laugh2::laugh2: i od razu mi się humor poprawił!

a to dla mam, którym aktualnie poiechy się popsuły zdeka:

plik.png

;)))

Ostatnia edycja:
makuc no to superowo ,ze dopiero w czerwcu wracasz do pracy.

Dobra , budze malego :-( , bo niestety musze odebrac starszego ze szkoly , a maluch musi jeszcze zjesc.
Do później :-)

doris- gratki dla Dorianka! kolejne forumowe zabki;)
sheeney- poprawy humoru zycze!
a ja mam nieplanowane porzadki. kicius moj kochany nasikal mi na lozko!! posciel i koldra do prania. Nie wiem co mu sie stalo, nigdy mu sie to nie zdarzalo:( moze chce zwrocic na siebie uwage, bo odkad jest Maura odszedl na dalszy plan.No ale wkurzyl mnie, siersciuch jeden!! Nie dosc ,ze wkurza mnie jego siersc wszedzie, to teraz to! Wrrr:angry:
a oto winowajca:

Załączniki

• JIMG2415.jpg
    JIMG2415.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG1722.jpg
    IMG1722.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
moriam śliczny ten Twój łobuziak:) u nas pieso też na drugi plan zszedł odkąd się Alutek urodziła...

Do góry