martolinka
Mama i nie tylko :-)
anawawka a miałam pytac kiedy robisz P skoro jutro ma byc tłusto 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obawiam się, ze nie będzie już taka ladna jak jej połowę wytnę. Nawet byłam na mini zakupach po drodze do przedszkola ale nic nie dobrałam, bo wszystko pstrokate albo rozmiar nie taki: za duze, za male ... na allegro tez nic nie widzę ciekawegoKikolek - w sumie można spódnicę zwężyć;-) jak ją tak lubisz.
Martolinka - przez to pomieszanie - środowe P, myślę, że dziś czwartek, a jutro już piątek...i ciągle muszę się upominać, że jutro czwartek.
anawaawka napewno jutro jest czwartek ?
widzę po twarzy że kilogramy poleciały i po brzuchu - bardziej obwislno kuźwa musze sie zmuciś do robienia brzuszków bo obawiam się, ze może byc masakra z wiszącą skórą
![]()