Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja nie dam kilolkowi rozgrzeszeniaAlbo sie dietujemy albo rozmieniamy na drobne. Nie mowimy tu o grzeszku typu herbatnik tylko kilolek sama wiesz ,z e gorzej zjesc nie moglas. To takie bledne kolo. Najpierw grzeszki , potrem zastój , wsciekanie sie na siebie , grzeszki bo przeciez waga stoi itp... szkoda.
Ja w I i II fazie byłam ortodoksyjna. W sumie moze ze 2 razy mi sie cos zdarzylo. Teraz juz czesciej grzesze na III ale sie kontroluje.
Kilolek naprawde szkoda
Polaa mówisz ze czlowiek jest tylko czlowiekiem. JEST AZ CZŁOWIEKIEMi rozum powinien pomóc mu panowac nad namietnosciami i pokusami
U mnie dzis Poby do jutra
a moze i dobrze, niepotzrebny codzienny stres ta wagaok, odstawiam kakao.
wagi ciągle brak ... ale motywacje mam większą - to chyba zależy u mnie od faz księżyca![]()
ja juz nei śmiem nic mówićKilolku jak Twoja waga?
waga dziś stoi tzn jest waga z niedzieli, bo wczoraj sie nie wazylam (stoczyłam walke sama ze sobą by się nei zwazyc)