reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Anadri - a Ty ile dni jestes juz na uderzeniówce? I nic nie schudłas? Mi po 2 dniach 3 kg zleciały (potem jeden wrocil).Moze za mało miesa jesz? Chociaz wczoraj zjadlas 2 piersi... to sporo.
A moze lepiej na I fazie zrezygnuj z kakao, a moze to wina makreli wedzonej??

reklama
ewelia - czytaj uważniej :tak:
F1 d1 - czyli Faza 1 dzień 1
F1 d2 - czyli Faza 1 dzień 2

jestem drugi dzień na uderzeniowej - podchodze czwarty raz hahahahaha, to wszystko przez brak wagi w domu !! :wściekła/y:

Anadri ja bym soebie darowała kakao (zwłaszcza na uderzeniowce i w F1) szkoda by zaprzepaścić cały efekt 1 łyżką kakao

Anadri - hehe no rzeczywiscie nie wiem czemu nie załapałam:-):zawstydzona/y:
No ale jak nie masz wagi to moze schudłas tylko nie wiesz:-p
Edit. No to kup wage, nawet najtańsza, jak zobaczysz efekty motywacja bedzie jeszcze wieksza

anadri witaj w klubie :D ja tez zaczynam dukana po raz n-ty. Teraz musiałam przestać znów przez jelitówke bo bym sie wykończyła na jajkach i rybach. Wczoraj jedyne co mogłam zjesc to chbel z masłem :( Musze dzisiaj, jutro rosołku pojesc dla regeneracji żołądka a potem zaczne od piatku po 5 dni. zaczne od PW jeszcze dla pewności i mniejszego obciążenia żołądka niech jest z warzywami na poczatek, a co tam. Waga suwakowa bez zmian.

a ja nie dam kilolkowi rozgrzeszenia :) Albo sie dietujemy albo rozmieniamy na drobne. Nie mowimy tu o grzeszku typu herbatnik tylko kilolek sama wiesz ,z e gorzej zjesc nie moglas. To takie bledne kolo. Najpierw grzeszki , potrem zastój , wsciekanie sie na siebie , grzeszki bo przeciez waga stoi itp... szkoda.
Ja w I i II fazie byłam ortodoksyjna. W sumie moze ze 2 razy mi sie cos zdarzylo. Teraz juz czesciej grzesze na III ale sie kontroluje.
Kilolek naprawde szkoda :)

Polaa mówisz ze czlowiek jest tylko czlowiekiem. JEST AZ CZŁOWIEKIEM :) i rozum powinien pomóc mu panowac nad namietnosciami i pokusami :)

U mnie dzis P :) oby do jutra

Martolinka twarda kobieta z Ciebie :-)
ale to dobrze :-)

reklama
ok, odstawiam kakao.
wagi ciągle brak ... ale motywacje mam większą - to chyba zależy u mnie od faz księżyca :D
a moze i dobrze, niepotzrebny codzienny stres ta waga

Kilolku jak Twoja waga?
ja juz nei śmiem nic mówić:zawstydzona/y: waga dziś stoi tzn jest waga z niedzieli, bo wczoraj sie nie wazylam (stoczyłam walke sama ze sobą by się nei zwazyc)
ja generalnie zastanawiam sie czy sie nie wazyć co 5 dni po każdej faze, bo ja sie co dzien stresuję a tak po 5 dniach to jakis efekt juz powinien być tylko,z e jak mi waga stanie od czego co zjadlam to zbyt póxno sie zorientuję

Jest jedne mały minusik odchudzania - nie moge juz osić mojej ulubionej spódniczki :/ dzisiaj z rana taki zonk nastapił, ze zjechala ale że ja nie mam duzego lustra w domu to pytam A. czy moze być ( aż e to tez jego ulubiona spódnica tos kwapliwie przytaknąl. W pracy patrzę w lustro a ona tak zwisa smetnie jakbym wór ubrala. Jak wczoraj każdy mówił,z ę schudłam tak dziś doczekalam się 8 komentarzy, ze mi się spodnica rozwlekła hahaha
Musze coś kupić koniecznie szybko, bo mam teraz 1 jeansy i 1 spódnice jeansowa mini i ze 3 bluzki Myslalam, ze dam rade jeszcze z 5 kilo tak pociagnac ale kurde musze miec jakas lepsza spódnice (lub spodnie) do pracy

Do góry