reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ilona zycze Ci zebys miała same takie skutki uboczne :) naprawde super. Ja sie uzaleziłam od wazenia codziennie . dosłownie kazdego ranka sie waze
Ale faktycznie masz racje- jak wytrzymasz to waż sie co te 5 dni!!! tak jest chyba najrozsądniej. Już chyba troche wiesz co u Ciebie powoduje zastoje , wzrosty a w razie czego dojdziemy do tego

reklama
kilolek jak dla mnie to fajny ten minusik odchudzania, oby wiecej takich ;)
ja nie zapomnie jak moja mama byla na tej diecie a akurat bylam wtedy w Polsce i zbierala sie do pracy, ubiera jedna spodnice (przeleciala jej przez biodra) druga to samo, trzecie spodnie (wygladala jak nie powiem co;)) i sie zalamala doslownie, byla wtedy po urlopie dwutygodniowym i nie wiedziala, ze az tak schudnie chyba;) wtedy sie wkurzyla ale po pracy byla juz na zakupach i przywiozla rzeczy o dwa rozmiary mniejsze i to byla radosc;)

a jesli chodzi o to wazenie to ja tez jestem uzalezniona:/ ale dzisiaj sobie odpuscilam:D

F1 d3: 150 g serka wiejskiego, jajecznica z 3 bialek i 2 żółtek, 50 g makreli wedzonej, 2 piersi z kurczaka, duzy jogurt naturalny 450 g ze slodzikiem i cynamonem, cdn.

Ostatnia edycja:
Anadri - podziwiam Cie, tyle dni na diecie a nawet nie wiesz ile schudlas, ja bym chyba do sklepu poleciala sie zważyc;-)

Dziewczyny czy śledzie można na proteinkach? takie w occie, nie ma cukru w składzie. Oj mam nadzieje ze mozna bo mam smaka na kolacje. Gdzies czytalam ze mozna ale nie moge juz znalezc tego.

Edit. czy mógłby mi ktos przesłac ksiazke na maila , ewentualnie jakies fajne materialy, gdzies mialam ale nie moge znalezc, pewnie po formacie zniknely:crazy: oewelia@wp.pl

Ewelia pewnie , ze mozna jesc taki sledzie. Tyle , ze trzeba je usmazyc/upiec bez tłuszczu
Widze, ze mamy takie sama smaki :) moje sledzie juz w lodówcei na sniadanie bedzie pycha :) ale ja dodaje jeszcze rodzynki do octu :)
Anadri to w koncu bedziesz miec wieksze motywacje

reklama
Widzę, że wątek delikatnie znów ruszył z kopyta.;-)
Kikolek - w sumie można spódnicę zwężyć;-) jak ją tak lubisz.
Anadri - to życzę szybkiej przesyłki, radości z wagi i ... motywacji;-)
Ewelia - widzę, że waga spada...
Ja dziś P, zrobiłam sobie podwójną krzywdę, bo wzięłam do pracy puszkę z tuńczykiem, ale... w sosie pomidorowym z warzywami / jak otworzyłam doczytałam, bo inny zapach do mnie dotarł / ... spakowałam w worek i przyniosłam do domu, a ten cholernik rozlał mi się po moim ulubionym plecaczku i .... plecaczek do pranka...:zawstydzona/y::wściekła/y:
Waga mi dziś pokazała 51,5 - to takie przygotowanie przed szaleństwem na ślubie;-), żartuję.. waga mi spada jak mam stresa, a tu mam ogromnego, bo nie wiedziałam czy ze wszystkim zdążę.

Do góry