reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmmm.... vegas nawet nie wiedziałam ze z powodu ciazy mozna miec katarek w ciazy z gabi nie miałam tak... a jak tam moja immienniczka??

Ale pusto dzisiaj wtedy kiedy mam ''wolne'' to jest pusto...
ja tak miałam na początku ciąży i wiele moich znajomych również, więc to podporządkowałam do objawów;P
Twoja Imienniczka próbuje zasnąc. Oby fajnie spała mimo katarku bo popołudniu kiepsko spała..

reklama
Fikusek rozwaliłaś mnie tą fotką :-D

Kamcia ja i tak się dziwie skąd Ty na to wszystko bierzesz siłę. Super że już lepiej się czujesz.

Vegam jesteś na diecie w ciąży? czy coś źle zrozumiałam.

Kiniorek no kochana, powodzenia :-) melduj o postępach.

Przypomniało mi się jak zadzwoniłam do kupmeli leżąc na porodówce a że to był to prawosławny sylwester to była już mocno wstawiona, to do końca wieczoru pili ze znajomymi ze moje rozwarcie :-D

Ja tempkę mierzę dla JUlki pod paszką elektronicznym termometrem.

kama to masz jeszcze jadna fote jak ci sie podobala:-D

DSC01924.jpg zwyciezca bitwyo paczka:-D

Kiniorek...U mnie malenstwo sie poczeło a u ciebie malenstwo sie urodzi...

Co prawda powiem szczerze ze nie bardzo jeszcze w to wierze ze jestem czy moge byc w ciazy.... w sumie jak drugi dzidzius sie urodzi gabi bedzie miała prawie 2 latka....duzej różnicy nie bedzie ... gabi bedzie miała w grudniu urodziny a nieznajomy jeszcze w pazdzierniku tak jak obliczyłam...

vegas... wiem co to znaczy katarek u dziecka gabi tez jakies czas temu miała duzy katar.. tak sie meczyła w nocy .. ze ojeju..

Malwina ale Zuzia jest ładna :tak: i ma świetne włosy!!

martynka czyli na pewno jesteś w ciązy, gratuluję i powodzenia :tak:

koniczynka to super, że Emilka lepiej spała :tak: jak to w krzesełku? :-p

Eliza to umi pytała o ten białkowiec :-p:-p

fikusek super fotka :-D

Vegas dla takiego dziecka to chyba najlepszy termometr taki do uszka. Ja mam taki co przykładam na 1 sekunde i już jest wyświetlone jaka temperatura :tak:

kiniorek ooo to może już dziś urodzisz? :-) pamietaj, że jakby co to pisz!! :-p i zdjęcia synalka wysyłaj ;-):-p

Daffi przed chwila skończone:
Zobacz załącznik 333256
Jeszcze mokre i widać ślady od ołówka (jak się wypierze to tego nie będzie) no i wygląda jakby na dole bylo krzywe ale to tak się body ułożyły :-p może być?
Co do drugiego obrazka to nie mam na niego pomysłu.. :/

reklama
kama farbami do tkanim maluję, chociaż za bardzo nie umiem :zawstydzona/y: pisakami umiem lepiej, ale wypisały mi się już i tylko farby zostały. A talent mówisz.. przestań, takie hello kitty to każdy by namalował :-p

fikusek nic:-p ale na razie nie namaluję nic co jest w środku kolorowe:-p bo nie mam pisaków a na większej powierzchni brzydko to mi wychodzi farbami.

Do góry