reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
A moj Alan ma temperature...po tym szepieniu jednak ma..pani mowila ze dopiero po ok 10 dniach moze byc no i jest...nic pozatym mu nie dolega ale wyjasnilo sie dlaczego marudzi.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Fikusek gdzie mierzysz mu tempkę? Ja nie miałam wcześniej nigdy potrzeby zmierzyc Martynce temperatury, a jak dziś chciałam pod paszką to się wydzierała w niebogłosy. No i ja mam elektroniczny to chyba niezbyt fajny.. na szczęście wcześniej nie był nam potrzebny i teraz raczej też nie, bo jak dotykam jej czółka to jest normalne, ale na wszelki wypadek chciałam zmierzyc.
themartynka2010
Fanka BB :)
Ja to tez mam elektryczny termometr na wszelki wypadek... ja to mierze temperature w pupce jeszcze... chodz robi straszna afere ....
Mam straszny katar i nie wiem od czego.. moze znowu bede przeziebiona...
Mam straszny katar i nie wiem od czego.. moze znowu bede przeziebiona...
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Martynko a może to tak jak to bywa na początku ciąży katarek. Ja miałam katar nim dowiedziałam się o ciąży i trwał jeszcze z 2 tygodnie potem. Ależ się wkurzałam bo nie mogłam niczego poza solą morską i kroplami homeopatycznymi. Nim znalazłam takie co mi na prawdę pomogły na zatkany nos to się musiałam pomęczyc.
themartynka2010
Hmmm.... vegas nawet nie wiedziałam ze z powodu ciazy mozna miec katarek w ciazy z gabi nie miałam tak... a jak tam moja immienniczka??
Ale pusto dzisiaj wtedy kiedy mam ''wolne'' to jest pusto...
Ale pusto dzisiaj wtedy kiedy mam ''wolne'' to jest pusto...
kiniorek91
Melduję: skurcze co 4 minuty. Zajebisty ból pleców. Popuchnięte kostki.
Po telefonie do położnej wzięłam no-spa forte i K zrobił mi prysznic cieplejszy. Mam dzwonić za godzinę. Ech...
Po telefonie do położnej wzięłam no-spa forte i K zrobił mi prysznic cieplejszy. Mam dzwonić za godzinę. Ech...
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Melduję: skurcze co 4 minuty. Zajebisty ból pleców. Popuchnięte kostki.
oho no w koncu cos sie dzieje i oby nie puscilo:-)
vegas ja mam elektroniczny do czola i ucha ,ale mierze mu zazwyczaj termometrem w smocz:-)