reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

forever, wstawiaj fotki:)
Ja dzis dostałam ubranka od tego sprzedawcy co z madziolką polecałyście- super!
Ja też dziś. Dopiero teraz zobaczyłam, że na śpiworku jest napisane "zebra" ( przez jedno "r" oraz "b" ;-) ) oraz rysunek zwierzątka :cool2:
Lepiej linki - szybciej :tak: Ale co fajniejsze. Tylko, że u mnie to rozmiarówka do 100 cm:-D
Sukieneczka MINYMO roz.62 (1456718382) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienka dżinsowa Zara 86 cm. Nowa, śliczna! (1454170984) - Aukcje internetowe Allegro
Super sweterek roz.86-92 j/nowy (1454245537) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka H&M święta folk elegancka 86 (1452258341) - Aukcje internetowe Allegro
KOMBINEZONY!KOMBINEZON dla noworodka i starszych! (1467935873) - Aukcje internetowe Allegro biały pluszowy
Sweter Kaptur Norweski roz. 86 - POLECAM + GRATIS (1442075359) - Aukcje internetowe Allegro granatowy
Na razie stopuję z odzieżowymi szaleństwami - muszę dokupić też inne rzeczy plus się z tym już nie ogarniam. :no:

reklama
Hehe a może do tej pory o tym nie wiedziałaś? :-D
hehehe

Zolza, śliczną pościel wybrałaś. Ciekawa jestem jak się ona sprawdzi :tak:

Oczywiście on nie pił z butli, tylko z kubka
łoo szacun :tak:
To znam już drugą mamę u których dzieciaczki mleczko piły z kubeczka a nie ze smoka z butli.;-)

Izabela, mi dwie pościele do łóżeczka na początku wystarczyły, ale potem... cóż..jak sama zauważyłaś tyle pięknych pościeli jest, że nie można się im oprzeć :zawstydzona/y::cool2:

Luksja a na jaki okres chcesz ten kombinezon? Na zimę?
A jakiej jest on firmy? Bo jeśli Next, to spokojnie założysz na okres 6 miesięcy.

Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).

Agatko, superaśne ciuszki :-) Zwłaszcza ta kamizelka :-D

Luksja, mam podobny kombinezon ;-)

Forever, ale poszalałaś! :-) Świetne te ciuszki, szczególnie sukieneczki :-D

Barmanko, dziękuję, mam nadzieję, że będę z niej zadowolona :-)

Ja też dziś. Dopiero teraz zobaczyłam, że na śpiworku jest napisane "zebra" ( przez jedno "r" oraz "b" ;-) ) oraz rysunek zwierzątka :cool2:
Heheh ja też mam śpiworek z zebrą :) I jeszcze kocyk i bluzę i śliniak i.... jeszcze kilka rzeczy ;) O dziwo na każdym zebra przez jedno "r" ;)

Forever super zakupki!

łoo szacun :tak:
To znam już drugą mamę u których dzieciaczki mleczko piły z kubeczka a nie ze smoka z butli.;-)
Żadna tu moja zasługa, on po prostu nie zaakceptował żadnego smoczka od butli, więc byłam zmyszona szukać kubka... ;)

Forever, ale poszalałaś! :-) Świetne te ciuszki, szczególnie sukieneczki :-D[/COLOR]
:happy2: Poszalałaś.... :-) To niektóre z rzeczy.;-) Szczególnie sukieneczka haftowana w kwiatki stylizowane na ludowe jest prześliczna - do tego biała bluzeczka, takież rajstopki i super kreacja na każdą okazję dla Młodej. :tak: Muszę tylko po ogarnięciu wszystkich sukieneczek podukupywać do nich rajstopki, żeby nie tylko białe były. Ze mnie jest kłopot jeśli chodzi o dziewczęce ciuszki gdyż nie trawię różowego, słodki falbanek, cekinów, błyszczących haftów czy nadruków a także nadruków z postaciami Disneya. Przyznaje jednak, że czasem fotki z Allegro nie są doskonałe i jak rzecz przychodzi to czasem ma drobny element tego rodzaju, którego nie było dostatecznie dobrze widać na zdjęciu np. myślałam, że haft jest biały a w rzeczywistości okazuje się być srebrny czy środek kwiatka wydawało mi się, że to biel a w rzeczywistości jasny róż.
Zebrra - nie wyobrażam sobie, żebyś nie kolekcjonowała gadżetów z zebrą :-D A co byś mi poradziła w temacie torby do wózka - jak napisałam w poprzednim poście.

Ostatnia edycja:
Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).
Forever, ja często wrzucałam swoje gadżety do wózkowej torby, bo z torebką na ramieniu nie było mi specjalnie wygodnie, więc telefon czy portfel lądowały w dzieciowych rzeczach :) Nie używałam butelek, wiec nie spotkałam się z ich nieszczelnością, ale kubeczek i tak nosiłam oddzielnie (w takiej kieszonce wózka), bo wyciągany był często. Potem w zimie trzymałam w takiej torbie izolacyjnej, zeby nie było bardzo zimne...
A torba do wózka i laptop...hmmm... to chyba nie na moją głowę ;)

Forever, miałabym podobny problem! ;-) Ale pięknie dajesz radę z tym unikaniem różowego :-D

Zebrra, ja to już przez Ciebie zboczona się robię na punkcie pasków i zeber - jak coś zobaczę, to od razu myśl "o, to by się Zebrrze spodobało" :-p

reklama
Do góry