reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

heheh :) na bank by mi się spodobało :) jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś zebrowego mi się nie podobało :)

Moja przyjaciółka ma fioła na punkcie zebrowym i panterkowym.Począwszy od ciuchów skończywszy na własnym pokoju zawsze gdzieś znajdzie się motyw zebry lub pantery.Oczywiście wszystko musi być z gustem bo nie wszystkie ciuchy są eleganckie np :tak:A ona tylko w takich gustuje.Co do pokoju to ma piękne krzesła obite zebrą+obraz zebry na ścianie(w zasadzie głowy zebry) + jakiś tam gadżecik na komodzie.

reklama
Żadna tu moja zasługa, on po prostu nie zaakceptował żadnego smoczka od butli, więc byłam zmyszona szukać kubka... ;)
Właśnie z tego samego powodu ta pierwsza mamusia o której pisałam, też była zmuszona poszukać innej alternatywy dla butli ze smokiem :tak:

Forever, odnośnie porady torby do wózka, to ja się mogę tylko rękoma i nogami podpisać pod tym co napisała Zebrra :tak::tak:
A to że torby od wózka reklamuja jako torby idealnie pasujące do laptopa to pierwsze słyszę :zawstydzona/y: Ciekawe co za pacan to wymyślił :sorry2:

Luksja a na jaki okres chcesz ten kombinezon? Na zimę?
A jakiej jest on firmy? Bo jeśli Next, to spokojnie założysz na okres 6 miesięcy.
[/FONT][/COLOR]

Barmanko,tak chciałam na zimę, jak już zlicytowałam to dopiero zastanowiłam się nad rozmiarem :blink:na aukcji jest jedynie info że kombinezonik kupiony w smyku, nie wiem jak jest u nich z rozmiarówką...

Forever świetne zakupy, sukieneczka z kwiatuszkami cud miód :)

Barmanko,tak chciałam na zimę, jak już zlicytowałam to dopiero zastanowiłam się nad rozmiarem :blink:na aukcji jest jedynie info że kombinezonik kupiony w smyku, nie wiem jak jest u nich z rozmiarówką...
To niestety ale Ci nie pomogę - nie znam się na ciuchach ze Smyka. Ale napisz ogólne pytanie do dziewczyn, może któraś Ci podpowie jak to jest z rozmiarówką z tego sklepu:tak:

Forever, ale śliczne te ciuszki!!!! Sukienki piękne- ta pierwsza i haftowana najładniejsze. Bardzo gustownie będzie ubrana Twoja córcia:tak: Ten styl jest mi również bliski. I też nienawidzę ciuszków z disney'a z postaciami z jednym wyjatkiem- klasyczny, ten stary, pierwotny nie disneyowski kubuś puchatek jest boski (dlatego musiałam mieć te spodnie http://allegro.pl/nowy-komplet-disneya-od-noworodka-do-6-mies-i1470828726.html)i hefalumpy te z mothercare, o mniej wiecej takie hef.jpg

I uwielbiam wszelkie ubranka z postaciami z powiastek beatrix potter, szczególnie z królikiem piotrusiem!

A to że torby od wózka reklamuja jako torby idealnie pasujące do laptopa to pierwsze słyszę :zawstydzona/y: Ciekawe co za pacan to wymyślił :sorry2:
Po mojej analizie wygląda to tak:
Torba do wózka z funkcją torby na laptopa to po prostu torba matki bizneswoman ;) Z tą samą torbą wychodzi na spacer z dzieckiem, a potem leci na spotkanie biznesowe... żeby się jednak kiedyś nie przeliczyła kiedy na spotkaniu z kontrahentem zamiast laptopa wyjmie pampersa... ;)

Luksja, obawiam się, ze kombinezonik będzie za mały, chyba, ze Twoja córcia będzie malutka. Ja mam na zimę 74 i 74/80... Chociaż mam też 68, ale to taki kombinezonik do fotelika (nóżki są razem jak w śpiworku) i mimo tego rozmiaru to spore jest... Więc kto wie, może sie niunia zmieści w ten Twój smykowy :)

Po mojej analizie wygląda to tak:
Torba do wózka z funkcją torby na laptopa to po prostu torba matki bizneswoman ;) Z tą samą torbą wychodzi na spacer z dzieckiem, a potem leci na spotkanie biznesowe... żeby się jednak kiedyś nie przeliczyła kiedy na spotkaniu z kontrahentem zamiast laptopa wyjmie pampersa... ;)

Ha ha ha ha ha, pomyślałam dokładnie to samo ;-)

Zeberko, właśnie się tego obawiam, faktycznie powinien być na 74, no zobaczymy. Jestem drobna, mąż też do wysokich nie należy, ale nigdy nic nie wiadomo ;-)Przynajmniej nie zapłaciłam jak za woły, więc jakby co będzie mała strata ;-)

reklama
Do góry