reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Buty mają taką fakturę (można też gładkie mieć).
c785728b756500dbmed.jpg
A fason to takie klasyczne czółenka w czarnym kolorze.
Czarodziejka super, że Justynka tak dobrze się rozwija i co to za pomysł z tą dietą. Będzie większa i ruchliwsza to już tak nie będzie przybierać na wadze.
Kania o jak ja nie lubię takich komentarzy. Co kogo obchodzi jak wychowuję dziecko. Może dzisiaj Oliwia ma gorszy dzień, a jutro już będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
DOBRANOCKA mój przytył w 6 tygodni 1,5kg i nikt o żadnej diecie nic nie mówił...
KANIA mój akurat usypia zawsze do max 20

makuc Twoja mamuśka też tak Cię wspiera?
Zwykle takie teksty puszczam mimo uszu, ale po takim dniu jak dziś poprostu mnie to dobiło.
Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę.
ano niestety tak....
P.S i wzajemnie:)

no własnie mnie szantażuje - zabrania mi patrzec w ekran kompa (wtedy wyje) a mam sie patrzec na nia i najlepiej jej cos spiewac. Wrrr... No ale była dzielna na szczepieniach wiec spedzimy ten wieczór na przytulankach:-) do jutra! (bo pewnie zaraz pójde spac....)
Justynka po prostu wie co dobre i nie pozwoli, żeby BB wygrało w walce o uwagę jej mamy :p
E-LONA - łaaaadne:)))))

kurde ..... wlasnie okres dostalam :-( ... co jeszcze milego mnie dzis spotka?

Ja mam nadzieję, że też dostanę.

Dziewczyny, jeśli teraz zdarzy się, że rzadziej będę pisała, to nic takiego: po prostu Olek zaczyna skok, a i komputer często zajęty.
Z tych samych powodów nie bardzo mam czas poczytać, co u Was. Mam nadzieję, że nadgonię na dniach.
Uściski dla Was wszystkich!
Ewuś, cieszę się, ze weekend z mężem udany!:)

czesc laseczki
melduje sie, my dalej w szptalu ,jest poprawa i jest szansa na wyjście jutro:))))
teraz poczytam Was troche.
Super!
Strip - bardzo się cieszę, martwiłam się o Wojtusia i te jego kupy. A raczej ich brak!

podziekowania dla wszystkich wspierajacych nasze kupki :D:-D

ale za to w nocy moj brzdac szaleje....... pobudki ma teraz nie co poltorej h, ale co ok 40 minut, a czasem ssie cyca przez prawie godizne i pozniej po 15 min zaczyna sie wiercic i od nowa w kolo macieju....... jestem zombiemama... u kresu sil. jak tak dalej pojdzie to pytam prowadzaca lekarke z matki polki od tych naszych kup czy moge z mm sprobowac bo ja osiwieje i padne niedlugo, juz ledwo co powlocze nogami...

kasis super wiesci!!!

Kania, Makuc oh to u mnie na odwrót(jakbym choc powiedziała cosik złego- choc poki co mam Anioła) to bym usłyszała, ze ona napewno jest grzeczna i dlaczego narzekam
E-lona fiu fiu - sliczne
Moriam kochana powodzenia. Mam nadzieje, ze jednak ta specjalizacja jednak da rade i wszystko bedzie ok.
Dobranocka to super ze Justysia taka grzeczna i zapatrzona w Mamusie :)
Jesli chodzi o ciąże to moja przyjacióla ma termin na 30.09, ale przeniosiła 1 ciąże i może z drugą jej się uda i wtedy będzie październikową :) , no i jeszcze 1 koleżanka te ż październikowa :) wiec chyba nam te mamy pozazdrościły, ze nasze dzieciaczki takie kochane
Frogus niech Fifi juz bedzie grzeczniutki, choc pewnie juz jest Aniołkiem :)
NATUS a Ty mi tu szybko mów co się z Toba dzieje?? czemu nadal te smutki zaprzątaja twoją główke.

strip to ja współczuje tych pobudek. Moja dzis budziła sie co godzine a ja ledwo powłucze nogami. Ledwo do przychodni dojechała. A czemu masz sie pytac o mm pediatry toc to twoje dziecko a mm to nie lek tylko zwykłe jedzonko.

A moja tez w czwartek wazyła 7,5 kg. Najpierw leciała 1,5 na 6 tygodni ostanio 1,2 kg a teraz w miesiac 0,5 kg.
Je tez 5-6 razy dziennie tylko ze ona je małe porcje. nigdy wiecej 150 ml. Wyjaek dzis przd wyjsciem wydundlała 200 ml kaszki ryzowej owoce leśne. Fenomen jak dla niej. Musiała jej zasmakowac albo była głodna bo jadła o 6 70 ml i o 9 jakies 90 ml. To po 12.30 przed wyjsciem nadrobiła.

Co do usypiania to juz rytyna sie zrobiła zawsze wieczorem o 19 a w dzien 11,30 i koło 14 poprostu ja wkładam do łózeczka nakrywam kocykiem wkłądam smoczkie i w ciagu 5 minut odlot. A dzis w nocy to juz nie wiem czy ja bolał burzuszek chos nie płakała albo zabki. Dzis pytałam pediatry u malej jeszcze daleko do zabków.

Ostatnia edycja:
O kurka rurka, ale pędzicie dziewczyny dzisiaj.
Witam wieczornie :)

Dziękujemy z Pawciem za gratki suwaczkowe, ale ten czas leci.

Strip gratuluję kupki :)
Doris współczuję @, ja też właśnie mam wrrr.
Rzutka biedne będzie to dzieciątko Twojej koleżanki.

A ja siedzę jak na szpilkach, bo moja przyjaciólka ma na jutro termin porodu, będzie malutka Amelka. Normalnie stresuję się jakbym to ja miała rodzić :)

reklama
witam wieczornie. nocka u nas dosc spoko, o 5.30 sie obudzila lobuzica a potem przed 9h wiec nienajgorzej. potem caly dzien mialam w lataniu za roznymi sprawami, tesciowa zostala z niunia i sie nawet nie pobily hihi:)) jak wrocilam to poraz pierwszy w zyciu wyslalam kogos samego z wozkiem bez mnie na spacer!!!!!!!!!! tesciowa lazila prawie 2h z mloda bo u nas takie slonce i cieplo ze prawie lato,ze w koncu zadzwonilam czy ktos mi dziecka nie porwal... w tym czasie zrobilam obiad, kurczaka upieklam, odkurzylam pokoje, pomylam podlogi powiesilam dwa prania wywietrzylam chate wypilam kawe i jakos tak zlecialo ze nawet kompa nie wlaczylam. Bylam miedzy innymi pytac o to co keidys sobie pomyslalam-chce otworzyc szkole francuskiego dla polakow i obcokrajowcow i latalam dzisiaj zeby sie dowiedziec co i jak i dopiero dostalam numer telefonu wlasciwy zeby zadzwonic zeby mnie pokeirowali gdzie mam isc jakie papiery i czy gra jest warta swieczki. kocham uczyc francuskiego (bez skojarzen prosze:p) i czuje ze to moje powolanie. jutro zadzwonei do tego organu i isie podowiaduje.

a teraz was musze nadrobic:p

Do góry