reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
figus a ktory to ktory?
figa777
Mateuszek i Kubuś
Mateuszek jest na pierwszym zdjęciu, :-) Kubus na drugim 

bobomama24
Mama Izy i Martynki
Identyczni chlopacy wiec nie rozrozniam ale mam nadzieje ze ty nie masz problemu
Mateuszek jest na pierwszym zdjęciu, :-) Kubus na drugim![]()
a na trzecim

jejku, jacy oni fajowi:-) słodziaki takie śliczniuche;-)
gartuluje figa takich przystojniaków

polis1010
Leniuszkowa mama
Figa super masz chlopaczkow
Kolo mnie na oddziale lezala babeczka z blizniaczkami i ja ze swoja ledwo wyrabialam a ona tak jak ty miala dwoje wczesniakow. Zawsze jestem pelna podziwu dla takich mamusiek.
Kolo mnie na oddziale lezala babeczka z blizniaczkami i ja ze swoja ledwo wyrabialam a ona tak jak ty miala dwoje wczesniakow. Zawsze jestem pelna podziwu dla takich mamusiek.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja w ogole podziwiam mamy majace blizniaki albo wiecej dzieciakow w jednym wieku
reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
Wiecie to jest tak, że dopoki sie nie jest w danej sytuacji to człowiek myśli, że sobie nie poradzi, że nie ogarnie całego tego chaosu. Ale jak się nie ma wyjścia to się zaciska zębiska i jedziemy do przodu 
Wiadomo czasu wolnego jak na lekarstwo i zamieszania równie więcej ale ile szczęścia z takich dwóch małych mężczyzn. Jak się zaczynają uśmiechać to zapomina się o tym, że przez ostatnią godzinę darli się w niebogłosy bo akurat mieli życzenie by być na rączkach a mama ich nie wzięła
Dochodzimy do wprawy z organizacją czasu i zadań
Teraz uważam, że "pojedyńcze mamy" to mają tyle czasu wolnego że hoho
Buziaki dla Wszystkich mam i ich maluszków

Wiadomo czasu wolnego jak na lekarstwo i zamieszania równie więcej ale ile szczęścia z takich dwóch małych mężczyzn. Jak się zaczynają uśmiechać to zapomina się o tym, że przez ostatnią godzinę darli się w niebogłosy bo akurat mieli życzenie by być na rączkach a mama ich nie wzięła

Dochodzimy do wprawy z organizacją czasu i zadań

Teraz uważam, że "pojedyńcze mamy" to mają tyle czasu wolnego że hoho
Buziaki dla Wszystkich mam i ich maluszków

Podziel się: