reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja jeszcze odporcz patrzenia na tv i monitor pije oranżadę i mysle o żarciu ech chyba zamkne na kłódke lodówke i wyrzuce kluczyk bo kod to moge zapamietac ;-)

Dawidowe fajny filmik. Ja jak widzę, że trzeba zwiększyć głośność to przyciszam :-p
Natolin dużo zdrówka.
Mała_mi udanego spotkania i powodzenia w wyborze tematu pracy. Wybierz taki do którego łatwo o literaturę, bo ja raz wybrałam taki, który mnie interesował, ale za książkami musiałam się najeździć.

A ja dla odmiany mam zamiar obejrzeć Kill Bill II. Wczoraj zaczęłam i po 5 minutach musiałam wyłączyć. Pierwszą część oglądałam w 4 ratach. :-)

a ja się witam ze słuchawkami na uszach i lampką wina w ręku:)
miałam oglądac "zmierzch" ale D. okupuje kompa (a mamy do monitora tv podłączone) a do dużego pokoju nie chce mi się iść,więc leżę, słucham muzyki i nadrabiam internet. Co do uzależnień to też mam ich wiele i nie jest to bynajmniej TV :D
NATOLIN - zdrówka i kolorowych:)

witam wieczorkowo:)

z mloda spacerowalam ponad 2h!!! slonce zajebiste znowu 20 w cnieniu -na rekach i pyszczysku zlapalam pierwsze kolory a i Leane sie "dostalo" lekko zabrazowione policzki:)) jak zawsze duzo spi podczas spaceru to dzisiaj nie spala dluuugo, rozgladala sie robil pfffffff bawila zyrafka. potem usnela jak kamien wiec lazilam dalej:))) ile ja kilosow zrobilam dzisiaj to szok!:))) przy okazji mini zakupki, piwko, kuleczki czekoladowe, bounty dla meza, bagietki i cos tam jeszcze. po spacerze mloda miala takeigo gloda ze jak trzepalam mleko w butelce to plakala rzewnymi lzami jakbym nie chciala jej dac i wciagnela wszystko jednym duszkiem. poszlam sie z nia bawic na mate...taki pisk ze mi leb rozrywalo a ta sie smieje i piszczy jak opetana (nie nagralam tego bo telefon sie ladowal w kuchni a zaluje), maz parkowal auto pod blokiem i slyszal Leane na dole ( 3 pietro!!!) jak daje czadu, a jak wszedl do domu to Leane ciag dalszy pokazu mozliwosci wokalnych:))) o 18h15 jabluszko+brzoskwinia 130 wciagla i dalej piski i hihy,no i po 19h ja wykapalam.... przy kapieli prawie sie zlalam ze smiechu bo ten glizdus mnie juz rozwala na amen... dalam jej gabke na chwilke do zabawy i chciala ja wlozyc do buzi a ja mowie: nie nie nie! a Leane odjela gabke od ust spojrzala wielkimi galami i pytajaco: nieee?????????? omal do wanienki nie wpadlam!!! nei wiem czy to przypadek czy swiadomie to powiedziala ale wyszlo swietnie:))) A jutro poprosze meza zeby nagral mnie i Leane jak glupiejemy we dwie:))) musze to miec:))

To i ja sie witam z nad lapka i TV hehe wiec Frogg, Dawidowe
Mamagusi gratki dla Was :)
Elizabenet przez to, ze zgubiłam gdzies mój humor :( zapomniałam wczoraj dokładnie 10 złożyć Ci życzenia urodzinowe ehhh. Tak wiec dzis troszkę spóźnione, ale pamiętałam heh
Natus żebys sie tylko nie rozłożyła
Dawidowe a co sie stało, ze Ty też bez humoru?

reklama
Do góry