reklama
Dawidowe fajny filmik. Ja jak widzę, że trzeba zwiększyć głośność to przyciszam 
Natolin dużo zdrówka.
Mała_mi udanego spotkania i powodzenia w wyborze tematu pracy. Wybierz taki do którego łatwo o literaturę, bo ja raz wybrałam taki, który mnie interesował, ale za książkami musiałam się najeździć.
A ja dla odmiany mam zamiar obejrzeć Kill Bill II. Wczoraj zaczęłam i po 5 minutach musiałam wyłączyć. Pierwszą część oglądałam w 4 ratach. :-)

Natolin dużo zdrówka.
Mała_mi udanego spotkania i powodzenia w wyborze tematu pracy. Wybierz taki do którego łatwo o literaturę, bo ja raz wybrałam taki, który mnie interesował, ale za książkami musiałam się najeździć.
A ja dla odmiany mam zamiar obejrzeć Kill Bill II. Wczoraj zaczęłam i po 5 minutach musiałam wyłączyć. Pierwszą część oglądałam w 4 ratach. :-)
makuc
Fanka BB :)
a ja się witam ze słuchawkami na uszach i lampką wina w ręku
miałam oglądac "zmierzch" ale D. okupuje kompa (a mamy do monitora tv podłączone) a do dużego pokoju nie chce mi się iść,więc leżę, słucham muzyki i nadrabiam internet. Co do uzależnień to też mam ich wiele i nie jest to bynajmniej TV
NATOLIN - zdrówka i kolorowych
miałam oglądac "zmierzch" ale D. okupuje kompa (a mamy do monitora tv podłączone) a do dużego pokoju nie chce mi się iść,więc leżę, słucham muzyki i nadrabiam internet. Co do uzależnień to też mam ich wiele i nie jest to bynajmniej TV
NATOLIN - zdrówka i kolorowych
witam wieczorkowo
z mloda spacerowalam ponad 2h!!! slonce zajebiste znowu 20 w cnieniu -na rekach i pyszczysku zlapalam pierwsze kolory a i Leane sie "dostalo" lekko zabrazowione policzki
) jak zawsze duzo spi podczas spaceru to dzisiaj nie spala dluuugo, rozgladala sie robil pfffffff bawila zyrafka. potem usnela jak kamien wiec lazilam dalej
)) ile ja kilosow zrobilam dzisiaj to szok!
)) przy okazji mini zakupki, piwko, kuleczki czekoladowe, bounty dla meza, bagietki i cos tam jeszcze. po spacerze mloda miala takeigo gloda ze jak trzepalam mleko w butelce to plakala rzewnymi lzami jakbym nie chciala jej dac i wciagnela wszystko jednym duszkiem. poszlam sie z nia bawic na mate...taki pisk ze mi leb rozrywalo a ta sie smieje i piszczy jak opetana (nie nagralam tego bo telefon sie ladowal w kuchni a zaluje), maz parkowal auto pod blokiem i slyszal Leane na dole ( 3 pietro!!!) jak daje czadu, a jak wszedl do domu to Leane ciag dalszy pokazu mozliwosci wokalnych
)) o 18h15 jabluszko+brzoskwinia 130 wciagla i dalej piski i hihy,no i po 19h ja wykapalam.... przy kapieli prawie sie zlalam ze smiechu bo ten glizdus mnie juz rozwala na amen... dalam jej gabke na chwilke do zabawy i chciala ja wlozyc do buzi a ja mowie: nie nie nie! a Leane odjela gabke od ust spojrzala wielkimi galami i pytajaco: nieee?????????? omal do wanienki nie wpadlam!!! nei wiem czy to przypadek czy swiadomie to powiedziala ale wyszlo swietnie
)) A jutro poprosze meza zeby nagral mnie i Leane jak glupiejemy we dwie
)) musze to miec
)
z mloda spacerowalam ponad 2h!!! slonce zajebiste znowu 20 w cnieniu -na rekach i pyszczysku zlapalam pierwsze kolory a i Leane sie "dostalo" lekko zabrazowione policzki
To i ja sie witam z nad lapka i TV hehe wiec Frogg, Dawidowe
Mamagusi gratki dla Was
Elizabenet przez to, ze zgubiłam gdzies mój humor
zapomniałam wczoraj dokładnie 10 złożyć Ci życzenia urodzinowe ehhh. Tak wiec dzis troszkę spóźnione, ale pamiętałam heh
Natus żebys sie tylko nie rozłożyła
Dawidowe a co sie stało, ze Ty też bez humoru?
Mamagusi gratki dla Was
Elizabenet przez to, ze zgubiłam gdzies mój humor
Natus żebys sie tylko nie rozłożyła
Dawidowe a co sie stało, ze Ty też bez humoru?
reklama