reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Zebra jeszcze raz wielkie dzieki za zaintertesowanie i pamiec, stwierdzilismy jednak z M. ze chyba troche za droga, napisze i zapytam czy nie sprzeda taniejAaga, kupiłas już foteliki? Nie wiem na ile korzystna jest ta oferta FOTELIKI PEG PEREGO TRI -FIX,DO DUETTE SW-TWIN (1508630210) - Aukcje internetowe Allegro ale może Cię zainteresuje...

Ja u tego sprzedawcy kupowałam, własnie m.in kosmetyki w tym były tez pieluchy happy. Na wątku czerwiec 2011 pisałam wam kiedys ze mam problemy ze sprzedawca, ktory mi przysłał nie taki kolor przescieradel jaki chcialam i sie wymiguje od odpowiedzi co z kosztami wysłyłki za zwrot? To własnie ten sprzedawca. Towar ma faktycznie dosc atrakcyjny cenowo, choc nie wszystko. Jedank zanim sie zdecydujecie na zakupy u tego sprzedawcy to w mailu o wszystko dokladnie wypytajcie, np. co do koloru, zeby pozniej nie było z nim problemów. Zobaczcie sobie na komentarze, ma dosc sporo negatywów.Larvuniu, może tu znajdziesz to, czego szukasz: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Kupowałam tez od tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro rozne rzeczy, kosmetyki, materac, okrycia kapielowe, kocyki, butelki Avent ma (a przynajmniej mial) fajnej 260 ml+125 gratis. Tego sprzedawce moge polecic z czystym sumieniem, bez zadnych problemów z ekspresowa przesyłką. Moze Wam sie cos u niego spodoba. Moja wypowiedz brzmi jak reklama

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
aaaga super ze to piszesz bo ja własnie parę dni temu przeglądałam oferty różnych sprzedawców aby jak najwięcej rzeczy wziąć od jednej osoby i ten mi bardzo pasował i pod względem cen i ilości rzeczy jakie ma w ofercie także wielkie dzięki za informacjęKupowałam tez od tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro rozne rzeczy, kosmetyki, materac, okrycia kapielowe, kocyki, butelki Avent ma (a przynajmniej mial) fajnej 260 ml+125 gratis. Tego sprzedawce moge polecic z czystym sumieniem, bez zadnych problemów z ekspresowa przesyłką. Moze Wam sie cos u niego spodoba. Moja wypowiedz brzmi jak reklama![]()
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
ja jeszcze nic nie mam z rzeczy które są dostępne u tego sprzedawcy więc pewnie nazbiera się na ta darmową przesyłkę 
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja jeszcze w temacie tanich kocyków polarowych. Wreeeeszcie wczoraj wieczorem otrzymałam odpowiedź z Allegro:
"Informuję, że umowy zawarte za pośrednictwem Serwisu są wiążące. Obie strony zobligowane są do sfinalizowania transakcji.
Pragnę powiadomić, że Sprzedający jest zobowiązany do wydania przedmiotu na warunkach określonych w aukcji. Warunki te dotyczą zarówno ceny, jak i zgodności towaru z opisem zamieszczonym w aukcji.
Zgodnie z Regulaminem Sprzedający jest odpowiedzialny za wszelkie błędy lub nieścisłości treści opisu jego aukcji. Wystawiany towar powinien być opisany w sposób rzetelny i nie powinien wprowadzać w błąd innych Użytkowników Serwisu.
Chciałabym również poinformować, że wiążącą ceną jest kwota określona w oknie "Aktualna cena".
W przypadku, gdy nie dojdzie do finalizacji transakcji, Sprzedający może ubiegać się od serwisu Allegro o zwrot prowizji w terminie od 7 do 45 dni od zakończenia aukcji. Kupujący ma w takiej sytuacji możliwość złożenia stosownych wyjaśnień w celu uniknięcia otrzymania ostrzeżenia. Wyjaśnienia można złożyć w ciągu 7 dni od daty wszczęcia procedury. Formularz wyjaśnień dostępny jest na stronie:
[URL="http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam"]http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam[/URL] o możliwości wystawienia stosownego komentarza."
Allegro jak widać nie potwierdziło tezy o "włamaniu do systemu" Przekopiowałam tą informację Sprzedającemu i czekam na odzew.
"Informuję, że umowy zawarte za pośrednictwem Serwisu są wiążące. Obie strony zobligowane są do sfinalizowania transakcji.
Pragnę powiadomić, że Sprzedający jest zobowiązany do wydania przedmiotu na warunkach określonych w aukcji. Warunki te dotyczą zarówno ceny, jak i zgodności towaru z opisem zamieszczonym w aukcji.
Zgodnie z Regulaminem Sprzedający jest odpowiedzialny za wszelkie błędy lub nieścisłości treści opisu jego aukcji. Wystawiany towar powinien być opisany w sposób rzetelny i nie powinien wprowadzać w błąd innych Użytkowników Serwisu.
Chciałabym również poinformować, że wiążącą ceną jest kwota określona w oknie "Aktualna cena".
W przypadku, gdy nie dojdzie do finalizacji transakcji, Sprzedający może ubiegać się od serwisu Allegro o zwrot prowizji w terminie od 7 do 45 dni od zakończenia aukcji. Kupujący ma w takiej sytuacji możliwość złożenia stosownych wyjaśnień w celu uniknięcia otrzymania ostrzeżenia. Wyjaśnienia można złożyć w ciągu 7 dni od daty wszczęcia procedury. Formularz wyjaśnień dostępny jest na stronie:
[URL="http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam"]http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam[/URL] o możliwości wystawienia stosownego komentarza."
Allegro jak widać nie potwierdziło tezy o "włamaniu do systemu" Przekopiowałam tą informację Sprzedającemu i czekam na odzew.
cinamon
Fanka BB :)
forever_young będziesz w sobotę w mothercare ?? na otwarciu? jak będziesz to się spotkamy
Tylko napisz o której mniej więcej!
Mój mąż totalnie mnie zaskoczył.
W sobotę przed tym badaniem byłam taka zdołowana że pojechał sam do Smyka i żeby mnie rozweselić kupił kilka rzeczy dla Anulki.Ja nawet tego wcześniej nie miałam siły oglądać . Wczoraj zaglądam a tam:
różowy ręcznik kąpielowy
różowa gąbeczka do mycia
różowe pieluszki tetrowe, 12 sztuk, w różne fajne kwiatki wzorki itp
różowe smoczki i czerwone smoczki
otulaczek ( kiedyś mu w gazecie dzieciowej pokazywałam )
różowy termometr do wody
2 paczki podkładów poporodowych
W H&M kupił
różowe skarpeteczki
czapeczkę z koalą i skarpeteczki z koalą ( 2 tygodnie temu kupowaliśmy dres z koalą i nie starczyło nam kasy na dodatki )
Był też w mothercare po pościel ale mówi że różowa była tylko z kapą zamiast kołderki i bez poduszki.
Nigdy bym nie pomyślała że on sam potrafi cokolwiek kupić.Normalnie wczoraj jak to zobaczyłam wszystko to łezka mi poleciała . Szkoda że zdążył już pojechać do swojej mamy bo musiałam mu przez telefon dziękować
Mój mąż totalnie mnie zaskoczył.
W sobotę przed tym badaniem byłam taka zdołowana że pojechał sam do Smyka i żeby mnie rozweselić kupił kilka rzeczy dla Anulki.Ja nawet tego wcześniej nie miałam siły oglądać . Wczoraj zaglądam a tam:
różowy ręcznik kąpielowy
różowa gąbeczka do mycia
różowe pieluszki tetrowe, 12 sztuk, w różne fajne kwiatki wzorki itp
różowe smoczki i czerwone smoczki
otulaczek ( kiedyś mu w gazecie dzieciowej pokazywałam )
różowy termometr do wody
2 paczki podkładów poporodowych
W H&M kupił
różowe skarpeteczki
czapeczkę z koalą i skarpeteczki z koalą ( 2 tygodnie temu kupowaliśmy dres z koalą i nie starczyło nam kasy na dodatki )
Był też w mothercare po pościel ale mówi że różowa była tylko z kapą zamiast kołderki i bez poduszki.
Nigdy bym nie pomyślała że on sam potrafi cokolwiek kupić.Normalnie wczoraj jak to zobaczyłam wszystko to łezka mi poleciała . Szkoda że zdążył już pojechać do swojej mamy bo musiałam mu przez telefon dziękować
reklama
Podziel się: