Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aestima trzymam kciuki za artystkę - na pewno wyjdzie b.ładnieMrsmoon- pytałaś mnie o łózeczko, wkrótce wstawię zdjęcia, ale powiem Ci , ze szuflada przy tym naszym łózeczku (kuba II) jest beznadziejnaŁóżeczko jest transparentne a szuflada biała i nie z drewna tylko ze sklejki... W sklepie nas nie uprzedzili i pokazali łóżeczko bez szuflady (nie mieli rozstawionego z)
W każdym bądź razie już mam plan jak ją upiększyć- zajmę się tym w przyszłym tyg. i wtedy wstawię fotki)
a tak na marginesie - nie spodziewałabym się takich akcji po drewexie...trochę mnie zawiedli...ale i tak pewnie zdecyduję się na nich bo drewnostyl ma jak dla mnie za drogie mebelkiizka jeżeli chodzi o wanienkę, to potwierdzam to, co pisały dziewczyny - zupełnie to niepraktyczneROMOCJA (1487677581) - Aukcje internetowe Allegro[/url],
ale mam już upatrzoną:
kołyskę
*KOŁYSKA 3w1 CONECO SIMPLICITY BEŻOWY GRATIS SKLEP (1487133040) - Aukcje internetowe Allegro
no i wanienkę wraz z przewijakiem
Komoda kąpielowa OPEN PRATIC Primi Sogni wanienka (1497266401) - Aukcje internetowe Allegro
ale mam pytanie co do łóżeczka, chciałabym takie drewniane (z dwustopniową głębokością) które jak dziecko podrośnie można zamienić w zwykłe łóżeczko, tj, ściągnąć jeden bok całkowicie (nie tylko dwie szczebelki) macie może jakiś pomysł gdzie takiego szukać?
dagamit witaj w mafii X-landerowejDziewczyny jestem dziś przeszczęśliwa, bo udało nam się wreszcie, po tygodniach poszukiwań, kupić wózek! Wcześniej kupiliśmy fotelik, a dziś brykę :-)
Nawet nie wiecie, jak mi ulżyło...To było gorsze od wybierania samochodu
X-lander Energy
Zobacz załącznik 336159

mysia jak dla mnie barcelona najładniejszaobejrzałam w sobie te mebelki z drewnostylu i teraz już mam jeszcze większy mętlik w głowie poprostu wszystkie są fajne i nie wiem które wybrać, bo wszystkie mi się podobają...
mam 4 opcje.....tzn.
1) łóżeczko i komoda białe takie, reszta kiedyś tam
Meble | Zestawy Mebli | Drewnostyl/Pinio | Barcelona | Muzpony
2) komoda taka biała (może być też z szufladami)
Meble | Zestawy Mebli | Drewnostyl/Pinio | Lara | Muzpony
i łóżeczko takie białe Meble | Łóżeczka | Muzpony
3) komoda taka kolor wenge/ perła
Meble | Komody | bez przewijaka | Muzpony i
łóżeczko perła Meble | Łóżeczka | Muzpony
4) komoda i łóżeczko takie w kolorze wenie/perła (w sumie to by mi najbardziej odpowiadało gdyby nie to, ze w wersji tapczanika to łóżeczko ma całe te szczyty i wygląda jak koryto)
MEBLE DZIECIĘCE / Komody / LARA KOMODA 2 - DRZWIOWAPERŁA / WENGE - DREWNOSTYL - Callandia hurtownia artykułów dziecięcych
no i taka niezdecydowana jestem w tej ciąży, nie mogę wybrać, w sumie to do białego łatwiej będzie później coś dopasować, ta komoda Lara jest ładna, ale w bieli jej nie widziałam, a jak będzie taka szpitalna..och jaka ja ćma jestem...
ale musi stylem do pokoju pasować. Ja gdybym miała kupować to wzięłabym larę, bo mam już regalik taki nowoczesny i prostycinamon pozazdrościć męża!!! nie wiem czy mój by się zdobył na takie zakupy...z drugiej strony ja lubię sobie sama w spokoju połazić i powybierać, co mi czasem pół dnia zajmuje;-)Mój mąż totalnie mnie zaskoczył.
W sobotę przed tym badaniem byłam taka zdołowana że pojechał sam do Smyka i żeby mnie rozweselić kupił kilka rzeczy dla Anulki.Ja nawet tego wcześniej nie miałam siły oglądać
ja swojego musiałam zawsze delikatnie popychać w kierunku kupna czegoś dla małej - przed jej narodzinami jeszcze; zawsze wtedy mówiłam "inni tatusiowie na pewno szaleją zakupowo z radości, że córcia jest" (nie wiem skąd ten argument sobie wydumałam, ale pare razy zadziałał
)
cinamon - to się mężowi chwali, piękny gest! i faktycznie dość zaskakujący jak na facetaja swojego musiałam zawsze delikatnie popychać w kierunku kupna czegoś dla małej - przed jej narodzinami jeszcze; zawsze wtedy mówiłam "inni tatusiowie na pewno szaleją zakupowo z radości, że córcia jest" (nie wiem skąd ten argument sobie wydumałam, ale pare razy zadziałał
)
a czy któras z Was kupiła może fotelik Maxi Cosi CabrioFix? chodzi mi o to czy dobrze rozumiem informację ze strony producenta, że jak nie mam w aucie sysytemu isofix to mogę ten model wpinać normalnie pasami? takie info jest na str. "Foteliki Maxi-Cosi Cabriofix mogą być montowane 3 punktowym pasem bezpieczeństwa samochodu lub za pomocą platformy Isofix"![]()
) i od tamtej pory wszystko inne kupuję sama...on twierdzi ,że jeszcze jest czas a ja z tymi zakupami przesadzam.Ehh ci faceci...
nam w szkole rodzenia równiez tak mówiono - i się z tym zgadzam, bo profilaktyka profilaktyką, ale tak delikatna skórka po prostu nie potrzebuje od razu na starcie takich kosmetyków (takie moje zdanie); i do tanich nie należą;nam mowili ze oilatum nie wolno uzywac na codzien bo to dla skory suchej...my mamy mydełko bambino bo ponoc mało uczula zobaczymy![]()

No i nie wiem teraz czy to wystarczajace, czy powinnam jeszcze coś tam wkładać żeby zabezpieczyć materaz?