Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupię tylko płyn do kąpieli - położna w szkole rodzenia mówiła, że spokojnie to wystarczy i nie trzeba nic więcej - nawet po kąpieli żadnych balsamów ani oliwek, bo w płynach są już składniki nawilżające;Dziewczyny jakie mydło kupujecie dla Dzidzi? Pytam też konkretnie czy w płynie czy w kostce.
oj, nawet nie wiesz, jak!! teraz z niecierpliwością czekam na kuriera :-)dagamit gratuluję zakupu wózkakamień z serca nie?
![]()
ja dopiero pod koniec kwietnia będe robić zakupy kosmetyczne - myslę że spokojnie, mamy jeszcze trochę czasu!Właśnie oglądałam sprzedawcę Dagamit- kuszące- pewnie też coś kupie... Ale po wypłacie![]()
Nasza nie polecała żadnej konkretnej - mówiła tylko żeby zwracać uwagę na przeznaczenie (dla noworodków i niemowląt); ja ostatnio dostałam w aptece próbki kosmetyków Balneum Baby Basic - nie wiem, czy znacie. W tej serii jest właśnie olejek do kąpieli dla skóry suchej, wrażliwej - myje, koi, nawilża. Wypróbuję z tych darmowych próbek i może się zdecyduję. Chyba że już macie jakies doświadczenia z tymi kosmetykami?Dagamit a jakąś konkretną markę położna polecała?!