Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zebra jeszcze raz wielkie dzieki za zaintertesowanie i pamiec, stwierdzilismy jednak z M. ze chyba troche za droga, napisze i zapytam czy nie sprzeda taniejAaga, kupiłas już foteliki? Nie wiem na ile korzystna jest ta oferta FOTELIKI PEG PEREGO TRI -FIX,DO DUETTE SW-TWIN (1508630210) - Aukcje internetowe Allegro ale może Cię zainteresuje...

Ja u tego sprzedawcy kupowałam, własnie m.in kosmetyki w tym były tez pieluchy happy. Na wątku czerwiec 2011 pisałam wam kiedys ze mam problemy ze sprzedawca, ktory mi przysłał nie taki kolor przescieradel jaki chcialam i sie wymiguje od odpowiedzi co z kosztami wysłyłki za zwrot? To własnie ten sprzedawca. Towar ma faktycznie dosc atrakcyjny cenowo, choc nie wszystko. Jedank zanim sie zdecydujecie na zakupy u tego sprzedawcy to w mailu o wszystko dokladnie wypytajcie, np. co do koloru, zeby pozniej nie było z nim problemów. Zobaczcie sobie na komentarze, ma dosc sporo negatywów.Larvuniu, może tu znajdziesz to, czego szukasz: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

aaaga super ze to piszesz bo ja własnie parę dni temu przeglądałam oferty różnych sprzedawców aby jak najwięcej rzeczy wziąć od jednej osoby i ten mi bardzo pasował i pod względem cen i ilości rzeczy jakie ma w ofercie także wielkie dzięki za informacjęKupowałam tez od tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro rozne rzeczy, kosmetyki, materac, okrycia kapielowe, kocyki, butelki Avent ma (a przynajmniej mial) fajnej 260 ml+125 gratis. Tego sprzedawce moge polecic z czystym sumieniem, bez zadnych problemów z ekspresowa przesyłką. Moze Wam sie cos u niego spodoba. Moja wypowiedz brzmi jak reklama![]()